Sevgili Tex severler;
Yukarıdaki listede 300'den sonra yayınladığım 102 sayı yeralmaktadır. Bu gariban sayılar (40 kadarı Türkiye'de hiç yayınlanmamış ve belki bazılarının hiç yayınlanma şansı olmayacak kendi çevirilerim) bu seriye harcadığım emeğin en az yüz de otuzunu tükettiler...
Bu sabah bilgisayarı açıp Diyara girdiğimde ne göreyim... Kendilerinden söz edilmeyen bu 102 sayının hepsi oturmuş ağlıyor. "Bizi adam yerine koymuyorlar!..."
Haydi, işin yoksa şunları sustur!...
ve artık ilk 300 daltas kalitesi ile eksiksiz diyebilir miyiz?
Çok teşekkürler sayın Daltas..
Çok teşekkür ederim, sizin sayenizde tekslerin ilk üçyüz sayısı en üstün kalitede ve renkli olarak elimizde var. Ne kadar teşekkür etsek size azdır.
Teşekkürler sayın Daltas. Sayenizde renkli Teks kolleksiyonunda ilk 300 sayı eksiksiz tamamlanmış oldu. 400'e doğru da kararlı bir şekilde yol almakta olduğunuzu görüyoruz. Balonlamanın ne kadar zorlu bir iş olduğunu biliyorum. Bu çalışmalarınızın ardında geceyi gündüzünüze katan nasıl bir emeğin yattığını tahmin etmekte bile zorlanıyorum. 6 yıllık bu süreçte haksız ve ardniyetli onca karalama ve eleştiriye aldırmadan ve şevkiniz kırılmadan yolunuza devam ettiniz. Bu süreçte cizgidiyarındaki biz sesli/sessiz takipçilerinizin gönlü sizinle oldu. Hasetçilere inat, karşılıksız paylaşımlarınızdan ötürü de ayrıca teşekkürü hak ediyorsunuz. Sağ olun, var olun.
Kendi listeme bakınca ilk 300 değil, kemiksiz 325 sayının tamamına (sayenizde) sahip olduğumuzu görüyor ve çocuklar gibi mutlu oluyorum. Siz çok yaşayın emi
Takdir edilecek,arşivlenecek kalıcı bir eser bırakıyorsunuz,
Teşekkür etmek çok sönük kalsada biz yinede bu klasik söz ile duygularımızı bildirelim.
Siz ne demek istediğimizi anlarsınız,
Dile kolay 300 kitap tarihe geçecek bir eser,
Ben bir tarih kitabını dört yıldır bitiremedim. Kitap öyle kolay olacak bir iş değil.
Hele sizinkisi daha meşkkatli,
Allah şevkinizi, gücünüzü artırsın.
Sağlıcakla kalın...!
Yukarıdaki listede 300'den sonra yayınladığım 102 sayı yeralmaktadır. Bu gariban sayılar (40 kadarı Türkiye'de hiç yayınlanmamış ve belki bazılarının hiç yayınlanma şansı olmayacak kendi çevirilerim) bu seriye harcadığım emeğin en az yüz de otuzunu tükettiler...
Bu sabah bilgisayarı açıp Diyara girdiğimde ne göreyim... Kendilerinden söz edilmeyen bu 102 sayının hepsi oturmuş ağlıyor. "Bizi adam yerine koymuyorlar!..."
Haydi, işin yoksa şunları sustur!...
Son düzenleme: