Sevgili Tex severler,
Eylül 2011 ayı içerisinde gördüğüm bir serzeniş ve dilek karşısında benim yaşlarımda olan Tex severler için başladığım "Tex Türkiye'de Yayınlanmamış Maceralar Serisi" İtalyanca renkli taramaların yaygınlaşmasıyla birlikte "Tex Renkli Maceralar Serisi"ne dönüşmüştü. Türkiye'de yayınlanmamış maceraların tamamının henüz renkli olarak olarak taranmamış olması nedeniyle tarafımdan bazı sayılar renkli olarak yayınlanmaya başlamış, büyük beğeni toplayan bu düzenleme hemen öncelik almıştı.
Mayıs 2012 ve Haziran 2013 tarihleri arasında;
"Bu seri "kendim" için hazırladığım bir seridir. Bütün yayınlanan Tex sayılarının renklilerini hazırlamak niyetindeyim. Bütün hepsi başkaları tarafından yayınlansa dahi, ben kendi standartlarımla, kendi tercüme ve Türkçe yorumumla ve yine kendim için hazırlamak azim ve kararındayım. Konu sadece bir zaman sorunudur..." ifadesi ışığında konuyla ilgili çalışmalarım bütün hızıyla devam etmiştir.
Bilindiği gibi "25 Haziran 2013" tarihinde o güne kadar hazırlayıp değişik nedenlerle yayınlamadığım kitapları üç günlük bir sağanak halinde 33 kitap olarak yayınladım. O tarihte (400 ncü sayıya kadar) Tex'in Türkiye'de yayınlanmayan hiç bir macerası kalmamış ve böylece yayınevleri tarafından atlanmış, yarım bırakılmış ve karmakarışık edilmiş bütün maceralar ve üstelik renkli olarak Tex severlerin beğenisine sunulmuştur. Bu iki yıl süresince, acı veya tatlı birçok anı oluşmuş ancak görev her koşulda devam ederek o güne gelmiştir. Sonunda özetle söylemek gerekirse "Görev Başarılmıştır!"
Bu safhadan sonra, üretim hızım 3-4 gün/kitaptan 10-15 gün/kitaba kadar düşmüş ve her kitapta süre bir iki gün uzamaya başlamıştır. Kısaca söylemek gerekirse konu benim için cazibesini kaybetmeye başlamıştır.
Zaten Tex ile ilgili gerek siyah-beyaz ve gerekse renkli yeni tarama, düzenleme ve yayınlar başka Tex üstadları tarafından büyük emekler harcanarak yapılmakta ve beğeniyle takip edilmektedir.
Bundan sonra yapılacak her şeyin bir tür zorlama olacağının bilincinde olarak bu serinin yayınını bugün noktalamaya karar vermiş bulunuyorum.
Yayınladığım kitaplar ve linkleri yasal zorunluluklar ortaya çıkmadıkça Tex severlere hizmet vermeye devam edecektir.
Moderatör tarafında düzenlendi: