Tex Renkli Maceralar Serisi - Önemli Açıklama

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,659
139,376
28 Nisan 2012 Tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan Tex Renkli Maceralar Serisi; 16 Şubat 2016 tarininde yayınlanan "Tex Renkli Maceralar Serisi : 249 Cehennem Gazabı" ile yayın hayatına son vermiştir. (Kurallara uyan kitapların linkleri çalışır durumda olacaktır.)

Aradan geçen yaklaşık dört yıl içinde "daltas" adındaki "PSİKOPAT" tarafından; Tex Renkli Maceralar Serisindan 279 sayı yayınlanmıştır.

Yine "daltas" adındaki bu "PSİKOPAT"; Türkiye'de 1956-2002 Yılları arasında çok çeşitli yayınevlerince yayınlanan Tekslerde bulunmayan sayı ve maceralar ile sayfaları eksiltilen, yarım bırakılan, karmakarışık edilen maceraları 36 sayı hâlinde, önce siyah-beyaz sonra renkli olarak çeviri ve balonlamalarını yaparak Tex Severlere sunmuştur.

Son olarak, Bu haddini bilmez "PSİKOPAT", "cedrus" rumuzu arkasına saklanan nankör gibi "işporta pazarında" tarafıma çeşitli laftar atıp hakaretler eden ve bugüne kadar buna çanak tutan üstat ve yöneticiler piyasada olduğu sürece, bu seri içinde neleri yaptığının listesini ve yaptıklarını "ASLA" yayınlamayacaktır.

İlave Bilgi:

Bu konunun bu forumla doğrudan bir ilgisi yoktur. Bu şahıs "cedrus" rumuzu altında bu forumda üye değildir, ama başka bir isim altında yayınlarımı izlemektedir. Ayrıca bu konuya çanak tutan o forumun yöneticiler de bir zamanlar bu forumda ya aynı ya da farklı isimler altında üye idiler ve bazıları benimle didişmişlerdi (muhtemelen çok farklı isimler altında yine foruma üye olduklarını sanıyorum)...

Bu arada, yaşım 62'dir.



Duyurulur.
 
Son düzenleme:

abdullahersoy

Aktif Üye
19 Ocak 2012
312
677
Daltas, Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 57 yaşındayım. Sana kardeşim diye hitap ediyorum. Senin emeklerin inkâr edilemez. Tabiki haklı olarak serzenişlerin olacaktır. Yinede gücenmemelisin. Herşey geçer, dostluk ve arkadaşlıklar kalır. Selam ve saygılarımla ! Almanya - Abdullah Ersoy
 

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,278
8,514
Sevgili daltas,
Öncelikle aldığınız karara çok üzüldüğümü belirtmeliyim.
Çok hassas bir konu.
Forum yetkilisi ve yöneticisi dostlarımızın
cevap sınırlarına giren bir konu olduğunu düşünüyorum.
Ben şahsen bu forumda sevdim Teks maceralarını.
Sizin ve sizin gibi değerli forum dostlarımızın,
Emek ve paylaşımlarından sevdim.
Sadece samimi teşekkürlerimi iletmekle yetineceğim.
Umarım sorun tatlıya bağlanır diyerek.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık Sevgili daltas.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
20,011
84,731
Kasımpaşa
...

Son olarak, Bu haddini bilmez "PSİKOPAT", "cedrus" rumuzu arkasına saklanan nankör gibi "işporta pazarında" tarafıma çeşitli laftar atıp hakaretler eden ve bugüne kadar buna çanak tutan üstat ve yöneticiler piyasada olduğu sürece, bu seri içinde neleri yaptığının listesini ve yaptıklarını "ASLA" yayınlamayacaktır.

Duyurulur.

Hassasiyetinize saygı gösteriyorum. Kimsenin bir diğerine bu kadar yoğun emek gerektiren ve gönüllülük ilkesi ile yapılan bir iş nedeni ile küfür etmesine asla izin vermem.
Ancak bahsettiğiniz şahıs Çizgi Diyarında bulunmamaktadır.
Size ya da forumda bulunan bir diğer üyeye psikopat diye küfredecek zatı burada tutmam.
Bunun bilinmesini isterim.
Saygılarımla.
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
26,114
ordu-turkey


Hassasiyetinize saygı gösteriyorum. Kimsenin bir diğerine bu kadar yoğun emek gerektiren ve gönüllülük ilkesi ile yapılan bir iş nedeni ile küfür etmesine asla izin vermem.
Ancak bahsettiğiniz şahıs Çizgi Diyarında bulunmamaktadır.
Size ya da forumda bulunan bir diğer üyeye psikopat diye küfredecek zatı burada tutmam.
Bunun bilinmesini isterim.
Saygılarımla.
Foruma şöyle bir bakayım dedim.Keşke bakmasaydım.Sayın daltas öncelikle bu cedrus denen kimse ben bu forumda olduğunu sanmıyorum.Kimsenin kimse hakkında hakaret etme hakkı yoktur.Bu konuda size katılıyorum.Haklı olarak açık bir platform olan bu forumda emeklerinizin bu tip insanların eline geçmesini istemiyorsunuz.Bunda da haklısınız.Ama bizlerin yani bu forum üyelerinin bunda bir dahli olmadığını da bildiğinize eminim.Sonuç olarak elveda renkli teksler ve daltas demekten kendimi alamadım.Çok ciddi şekilde üzüldüm.Yazacak başka şey bulamıyorum.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,112
76,917
hiçbiryerde :)
Sevgili Daltas üstadım, ben de bugüne kadar
mümkün olduğu kadarıyla forumumuzu takip
etmeme rağmen böyle bir kişiyi farketmedim.
Başka bir platformda da olsa herhangi bir şekilde
bu kadar emek verilen, bu kadar insanı mutlu
eden çalışmaların sahibi hakkında kimseye
hakaret etme hakkı verilemez. Bizim meslekte de
yüzlerce kişi teşekkür eder ama bir kişi, hem de
haksız yere hakaret ettiğinde bütün moralimiz,
motivasyonumuz düşer, yıkılırız. Hepimiz yaşamışızdır
böyle durumları.
Düşüncelerinize saygı duyuyor, bu konunun
hepimiz için iyi olacak şekilde sonuçlanacağını
umuyorum. Sevgi ve saygılarımla.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,734
denize sıfır
Buna çanak tutan yöneticiler burada değildir üstadım.
Emek verdiğiniz, sizin adınızla özdeşleşen bu seriyi sizden başkası niye tamamlasın ki?
Buna fırsat vermeyiniz lütfen.
Cedrus kimdir ben bilmiyorum.
Ama bir yanlış varsa bizler düzeltmek için buradayız.
Sizi seviyoruz, saygılar.:)
 

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
274
574
değerli üstadım daltas. sizin bu siteye katkınız ve biz üyelere verdiğiniz güzel çizgi roman çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. hiç kimsenin moralinizi bozmasına ve bu çalışmalardan vazgeçmenize müsaade etmeyin. bu güzel eserleri meydana getirmek allah'ın size verdiği çok güzel bir yetenek. keşke bu ülkede sizin gibi işini güzel yapan insanlar çok olsa. teks çizgi roman diyince ilk akla gelen ve çizgi roman sevenlerce her zaman takdir edilen çok değerli bir arkadaş olduğunuzu bilmenizi, çalışmalarınızın ve bu siteye katkılarınızın devamını gönülden isteyen 63 yaşında bir hayranınızım. teşekkürler.
 

sinan.dinler

Aktif Üye
21 Şub 2016
366
1,042
Sayın DALTAS, imama kızıp oruç bozulmaz derler eskiler. Densizleri boş verin. Bu tipleri teşhir etmek en doğrusudur. Forumu cezalandırmayın. Saygılarımla. Emeğinize de teşekkürler.
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,145
20,799
Sevgili Daltas. Sizden okuduğum mükemmel tex maceralarının sayısını unuttum. Hepsi o kadar güzel ve kaliteli paylaşımlar. Seveniniz çok. Gönüllerin adamı olmak kolay mı? Daltas bir kitap paylaşsa da okusak diyenimiz o kadar çok ki. Bu psikopat kelimesine gelince, ben de psikopatım. Yani çizgiroman paylaşıyorum ve çocukluğumu yaşıyorum. Sevinmeye sevindirmeye devam etmek istiyorum. Bizleri yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum. Sevgiler, saygılar.:)
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,544
69,734
NeverLand
Vazgeçerek sizi çekemeyenlerin istediğini yapmış olursunuz.
Sizin sayenizde Tex külliyatını tekrar baştan okudum. Bunun sona ermesine müsaade etmeyin lütfen.
 

kast44

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
182
320
Sevgili Daltas
Ne yaparlarsa yapsınlar sizin verdiğiniz emek ve değerleri hiç kimse öldüremez.Kitaplarınız ve sevginiz her zaman pırıl pırıl ve kalbimizdedir.Bunu böyle biliniz.Yanaklarınızdan öperim.Saygılarımla
 

done_dick

Yeni Üye
9 Nis 2016
1
6
Sevgili Daltas,
Ben forum'un 7- 8 yıllık sessiz üyelerinden biriyim (yaş 60). Sanıyorum bu ilk mesajım.
Öncelikle, elinize, aklınıza, emeğinize sağlık.

Kararınıza elbette saygılıyım. Sadece bilge Anadolumuzdan bir sözü hatırlatmak istedim.

İt ürür, Kervan yürür.

Herşey için sonsuz teşekkürler...
 
Son düzenleme:

Coskun

Kıdemli Üye
20 Haz 2015
163
604
İstanbul
Sevgili Daltas,

Sayenizde TEX okumak daha bir zevkli hale geldi. Sizden ricam, başkalarına küserek, bizleri bu zevkten mahrum bırakmamanızdır. Ayrıca ben bu forumda sizin bahsettiğiniz tarzda insanların olduğuna inanmıyorum. Çünkü o tarz kişilikler, böyle elit bir yerde barınamazlar, kısa sürede üyelikleri iptal edilir.

Selam ve dua ile Coşkun..
 

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,492
13,565
iskenderun-Hatay
Bence de adı sanı bilinmeyen bir üyenin davranışına kızıp o halde ben de paylaşım yapmıyorum demek olaydan habersiz benim gibi yüzlerce takipçinizi cezalandırmaktır.Hem bahsettiğiniz kişi bu foruma üye bile değilmiş..
 
Son düzenleme:

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
8,025
'' Meyvesi olan ağaç taşlanır '' Yüce Allah,insanları topraktan yaratmış ya;o terbiyesizi tam fırnlamamış demekki..O da çamurlaşıvermiş..Seni seven çoğunlukta olduğuna göre o kişiye bok yemek düşer..Kararına saygılıyım..Umutluyumda..Umudum, bir deli için bizleri terketmeyeceğin..Sevgilerimle..
 

Kayıtsız Eleman

Süper Üye
13 Tem 2015
565
2,499
Anadolu Yakası
Ben şahsen bırakmak yerine devam ettiğinizi ve yeni paylaşımlarınızı görmeği isterim; bırakmayı yeğlerseniz kanımca bu forumdaki Teks severler için Sergio Bonelli'nin ölümü gibi bir etki bırakır desem abartmış olmam. Ama yine de siz bilirsiniz.
 

cevat

Yeni Üye
23 Ocak 2015
12
39
Sevgili DALTAS BEY, sevgili kardeş dememin sebebi, ben 65 yaşındayım ve Tıp Doktoruyum. Siz Beni 13-15 yaşlarında SİVAS' ta Sinemaların yanında çizgi roman değiş tokuşu yapıp, ardından heyecanla, yutarcasına okuduğum gelişme çağı dönemlerine taşıdınız. Size karşı sadece MİNNET DUYULUR, TEŞEKKÜR EDİLİR. Ben şuna inanıyorum bu siteye giren herkeste bu duygular içerisindedir. Üzülmenize ne gerek varki?
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,257
54,220
Kendi Koltuğunda
Paylaşım yapan insan hiç istemesede iyi yorum bekler teşvik ister motive olmak ister.İşte bunlar samimiyetle olursa paylaşan kişi gecesini gündüzüne karıştırarak çoğu zamanını paylaşım yapmaya adar.
Yalnız paylaşım yapan emek veren insana en küçük kötü bir söz söyleyen veya eleştirilen kişinin gücüne giden bir şey oldumu gerçekten insanın nefsi kabarıp kızıp tüm paylaşımını bıçak keser gibi kaldırır.İşte burada yananlar suçsuzlar yani haberi bile olmayan üyelerdir.
Sayın üstadım 1 pireye kızıp yorganı yakmanız tüm forumu derinden etkilemiştir.Hakkın büyüktür ve tartışılmaz.
Gel sen bu işi gönül dostluğu ile yapıp karşılıksız paylaşım yapanlardansın.Zaten forumumuz gönül dostluğu ve çizgi roman dostluğu üzerine kurulmuştur.
Bazen bende kızıyorum ama geçiyorum.Burada hepimiz bir aileyiz.Sende bu ailenin bir ferdi bir büyüğüsün inan forum seni en içten duygularla anlıyor ve hak veriyor.Bilinizki forum sizi çok seviyor.
Gel sen bizi bu texlerden mahrum bırakma bu 3günlük dünyada.Selamlar..saygılarımla kalınız.
 
Son düzenleme:

hadramut

Aktif Üye
19 Eyl 2009
400
923
sevgili daltas

ne demiş eskiler

*yerdeki köpeğin havlaması gökteki aya zarar vermez.*
yine

aya doğru ulur kirli çakallar...

boş ver itleri çakalları

biz sürdürelim tüm bunlara inat
ölünceye kadar teks keyfini..

bu arada benim yaşım 65 ne kaldı ki

selam ile
 

garfield67

Onursal Üye
19 Mar 2016
1,827
9,009
Sevgili Daltas,

Ben 50 yaşındayım... Forumda benden genç insanları beklerken olgun insanlardan oluştuğunu şimdi farkettim...

Ağabeyimsiniz... Size nasihat edecek pozisyonda değilim... Gördüğüm kadarıyla forum yöneticilerimiz arkanızda ben de arkanızdayım... Siz daha iyi düşünmüşünüzdür... Size yapılanın bir densizlik olduğunu söylüyor sabırlar niyaz ediyorum...

Sağ ve esen kalın...
 

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,924
4,896
Navajo Köyü
Sevgili Daltas size yapılan haksızlığa bu kadar samimi ve güzel yorumlar yapan üyelerimiz ve yöneticilerimiz görünen o ki sizin arkanızda.
Kısacası üzüntünüz bizimde üzüntümüzdür.
Yaşım 25 ve öğrendiğim en önemli derslerden biri:
Meyve veren ağaç taşlanır.
 

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,014
20,825
Gaziantep
Başka bir forumdaki bir densizin dediklerinden neden alınıyorsunuz.
Görmezden gelin gitsin.
Bir özlü deyişte ben yazayım. Ramazan yaklaşırken, Antep ağzıyla ; "Gavura kenedip oruç bozulmaz".
Bu arada yaşım 64 :)
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
26,114
ordu-turkey
28 Nisan 2012 Tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan Tex Renkli Maceralar Serisi; 16 Şubat 2016 tarininde yayınlanan "Tex Renkli Maceralar Serisi : 249 Cehennem Gazabı" ile yayın hayatına son vermiştir. (Kurallara uyan kitapların linkleri çalışır durumda olacaktır.)

Aradan geçen yaklaşık dört yıl içinde "daltas" adındaki "PSİKOPAT" tarafından; Tex Renkli Maceralar Serisindan 279 sayı yayınlanmıştır.

Yine "daltas" adındaki bu "PSİKOPAT"; Türkiye'de 1956-2002 Yılları arasında çok çeşitli yayınevlerince yayınlanan Tekslerde bulunmayan sayı ve maceralar ile sayfaları eksiltilen, yarım bırakılan, karmakarışık edilen maceraları 36 sayı hâlinde, önce siyah-beyaz sonra renkli olarak çeviri ve balonlamalarını yaparak Tex Severlere sunmuştur.

Son olarak, Bu haddini bilmez "PSİKOPAT", "cedrus" rumuzu arkasına saklanan nankör gibi "işporta pazarında" tarafıma çeşitli laftar atıp hakaretler eden ve bugüne kadar buna çanak tutan üstat ve yöneticiler piyasada olduğu sürece, bu seri içinde neleri yaptığının listesini ve yaptıklarını "ASLA" yayınlamayacaktır.

İlave Bilgi:

Bu konunun bu forumla doğrudan bir ilgisi yoktur. Bu şahıs "cedrus" rumuzu altında bu forumda üye değildir, ama başka bir isim altında yayınlarımı izlemektedir. Ayrıca bu konuya çanak tutan yöneticiler de bir zamanlar bu forumda ya aynı ya da farklı isimler altında üye idiler ve bazıları benimle didişmişlerdi (muhtemelen çok farklı isimler altında yine foruma üye olduklarını sanıyorum)...

Bu arada, yaşım 62'dir.



Duyurulur.

Sayın abim benim yaşımda 49 sabah bir yazı yazmıştım.Sen yazını güncelleyince tahmin ettiğimin doğruluğu meydana çıktı.Öncelikle bahsettiğin şahıs cedrus nickini bu forumun eski bir üyesinin açtığı farklı bir forumda kullanıyor.Evet sana hakaret etme hakkına hatta bırak sana kimseye hakaret etme hakkına kimse sahip değil.Geçmişte bir dönem yine tüm forumlardan paylaşımlarını dahi linkleriyle silmiştin ki o zaman da sana hak vermiştim.Fakat şu anda ortada bu forum için suç teşkil edecek bir durum yok.Eğer cedrus denen şahıs azıcık kendine saygısı varsa bu forumdan uzaklaşır.Yada orada ki yöneticiler bu cedrusun üyeliğini banlar.Sen ve tüm emek verenler değerli zamanlarınız ve ömürlerinizden fedakarlık ediyorsanız saygı da hakkınızdır.Umarım ki bu sorun bir an önce biter.
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,733
Kdz. Ereğli
Başka bir forumda yorum yaparken, yorumun muhataplarından biri lehinde yazılan ifadeyi tersinden anlayıp haksız bir tepki gösterdi diye bir forumdan ayrıldım.

Bu platformda ortaklaşa yapılan bir çalışmada, bir talebime muhatabı olmayan biri tarafından negatif bir karşılık verilince sırf keyif almak için yapılan bir işte yıkıcı eleştirilerin paylaşım duygusunu ne denli zedelediğini öğrendim.

Ama sayın daltas buradaki ne yöneticilerin, ne de üyelerin size minnettarlık dışında bir duygu beslemediğini hep birlikte gözlemledik. Bizzat hissiyatım da bu şekilde. Hiç değilse bu platform için gönlünüze böyle bir gölge düşmesin...

Kararınız konusu tamamen size ait. Siz karar verdikten sonra ancak saygı duyabilirim. Sadece negatif olmasın diye dilemek geliyor elden.

Madem artık yorumlarda yazmak adetten oldu, benim yaşım 48...
 
Son düzenleme:

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,257
54,220
Kendi Koltuğunda
Değerli Tex Severler,

Forum yönetiminin şahsıma büyük bir değer vererek adıma ayrı bir alt forumu Teks başlığı altında açması uygulamayı düşündüğüm yayın proğramını ciddi şekilde etkileyecektir. Böyle bir tutum asla karşılıksız bırakılamaz! Kendilerine müteşekkirim.

Tex Renkli Maceralar Serisinde daha önce yayınladığım kitapların tamamına yakınının linkleri şu anda boştur. Bununla birlikte kendi çalışma proğramıma bağlı olarak, bu linkler, en son versiyon mükemmele yakın hale getirilmiş sayılar ilgili dağıtım sitelerine yüklendikçe doldurulacak ve siz Tex Severlere tarafımdan duyurulacaktır.

Bundan sonra yapacağınız yorumlarınızı hemen yukarıda yer alan "daltas" alt forumunda ilgili bölümlere bekliyorum.


"BÜTÜN LİNKLER FAALDİR!!!"


Tex ve Tex Severler söz konusuysa gerisi teferruattır!
Bunu sen yazdın üstadım.
Bizleri bu forumu kırmazsın umarım.Bende 52
 
Son düzenleme:

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,476
27,465
Üstadım ilk balonlamaya başladığınız günden itibaren takipçinizim.Renkli çizgi romana bayılıyorsam bunun sebebi siz ve balonladığınız Teksleriniz.
Basiretsiz insanların doğasında takdir etmek yerine kıskançlık vardır.Bildiğim kadarıyla yayınlanmış bütün Teksleri renkli olarak balonlamak gibi bir hayaliniz var.Burada olmayan biri yüzünden hayalinizi ertelemeniz veya sonlandırmanız o kendini bilmezin ekmeğine yağ sürer.Derseniz yoruldum,artık uğraşamıyorum o na da saygı duyarım.Her daim dostların olarak yanınızdayız üstadım...
 

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,654
22,385
Adana
Sevgili Daltas, sizden ricam hobinizden kesinlikle vazgeçmemeniz... Hiçbir karşılık beklemeden, mükemmel olarak yaptığınıza ve yaparken keyif aldığınıza inandığım; paylaşırken de mutluluk duyduğunuzdan emin olduğum çalışmalarınız bizler için çok anlamlı... Ve Siz, yapmaktan hoşlandığınız bir eylemden vazgeçerek, Sizi bu kadar üzenleri bir nevi sevindirebilirsiniz... Okuduğum tüm yorumlarda değerli forum üyeleri, Sizinle empati yapmakta ve üzüntülerini dile getirmekte... Siz üzüldüğünüz için üzülmekteyiz... Lütfen terazinin bir kefesine Diyarımızın tüm bu güzel insanlarını, diğer kefesine de bir hiç olanı koyunuz... Eğer hiç olan ağır gelirse, aldınız karara saygı duyarım... Ancak bir yanlış, bu kadar doğruyu götürmemeli diye düşünüyorum... Lütfen, harika-profesyonelce gerçekleştirdiğiniz hobinizden vazgeçmeyin...
 

Nejat

Guest
5 Şub 2016
320
3,125


Hassasiyetinize saygı gösteriyorum. Kimsenin bir diğerine bu kadar yoğun emek gerektiren ve gönüllülük ilkesi ile yapılan bir iş nedeni ile küfür etmesine asla izin vermem.
Ancak bahsettiğiniz şahıs Çizgi Diyarında bulunmamaktadır.
Size ya da forumda bulunan bir diğer üyeye psikopat diye küfredecek zatı burada tutmam.
Bunun bilinmesini isterim.
Saygılarımla.

Biliyoruz Sayın Savok, hiç unutmadık. Hatta en iyi bilen de Daltas Üstaddır. Daltas Üstad, daha önce bu forumda sebepsiz yere saldırıya maruz kalmış, saldıran üye iki gün ceza almıştır. Şimdi bu saldıran üyenin kurduğu forumda Cedrus nikli biri tarafından üstada hakaret edilmektedir. Adminlik yetkileriniz o forumda geçmiyor ama psikopat sözünün geçtiği mesajı sildirebilecek hiç mi tanıdığınız yok ?
 

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
904
4,726
İzmir
Size yaptığınız son derece kalite ve Teks sevgisi kokan paylaşımlarınız için minnettarlık duyan benim gibi o kadar çok üyemiz var ki, sayın Daltas. Söylenebilecek her türlü övgüyü yukarıdaki yorumlarda arkadaşlar söylemiş. Ben hepsine katılıyorum.
Size yapılan hakaretler daha önce de vardı. Ama bu tip insanlar bir şey istedikleri gibi olmayınca önce hakaretlerini yapıp, sizden karşılık bekler. Sizin karakteriniz icabı cevap verip hakaret edene karşılık vermemenizden dolayı bu kişi size olan tavırlarını daha da sertleştirmiştir, bana göre. Siz en iyisini yapıp, susmuşsunuz. Ama dayanamayıp bizlere durumu açıklamanız iyi olmuş. Bizler her zaman sizin yanınızda, çalışmalarınızı hep takdir ederiz.
Devam edip etmemek artık size kalmış. Devam ederseniz, öyle çok arkadaşı sevindireceksiniz ki, o malum kişi yaptığının hiç bir işe yaramadığını görecektir.
Saygılarımla.
 

mudi

Aktif Üye
3 Kas 2010
257
541
İstanbul,Fındıklı
Üstadım nedeni niçini olmaksızın bile nefretlerini söze, yazıya, eyleme dökebilen, emeği, üretileni hiçe sayıp kişiye yaptıklarını reva gören garabet bir topluma dönüşüyoruz, Dönüşmüş olduğumuzu hala kabul etmeyerek :(
Ben ve benim yaşdaşlarımın coğunluğunu gördüm bu vesile ile.
Her hafta Teksin yeni sayısını alma sabırsızlığı,
elde olanların tekrar ve tekrar okunmasında hangisinin olacağı derdini yüklerdi aklımıza üstelik.
Şİmdi hem sonrasında kaçırdığımız, yayımlanmamış, atlanmışları, hem de yeniden olması gerektiği gibi duzenlenenleri sayenizde arşivliyoruz.
Bu zevk için sonsuz teşekkurler ...

(Bu süreç yaşanmadan bilgisayarımda hemen hemen arşivlediğim tüm Tekslerin elim bir kaza sonrasında HDD nin yitmesi nasıl olsa Diyar'da var bir sabahtan başlayarak tümünü üstelik sıralı ve düzenli indiririm rahatlığı bu başlığı gördüğümde neler hissettiğimi anlatamam :) )
 
Üst