Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tex Oğlak Yayıncılık Maceraperest Çizgiler Sayı 187 - Kaplan Pençesi
Wuww yeni maceramız da gelmiş.
Senaristler sıkıntı çekince kahramanlarımızı ya Kanada'ya gönderir ya da kumar şehrine.
Pek çok kez karşımıza çıkan kaplan bakalım neler yapmış heyecanla bakacağım.
Teşekkürler değerli dostum.
The Black Tiger is back! A trap is ready to ensnare Tex and Carson!
Bonelli sitesinde bu sayının tanıtımı bu sözlerle olmuş,bakalım tuzak neymiş nasılmış eh sonunda malezyalı yine eli boş kaçar gibime geliyor
Teşekkürler üstadım
sayın nisan yağmuru, teksçi nisan yağmuru, tarafımdan takip edilip yeni teksleri paylaşıma açtığı zaman vay gadasını aldığım dediğim insan, ( bizim buralarda taltif olarak söylenir bilmem başka yerde kullanılıyor mu ?) bu oğlak teksleri seviyorum . bunları sen paylaştığın için senide seviyorum. tekslerin karakoç serisi olsun, ceylan serisi olsun , altın seri olsun hepsini indirdim. evet itiraf ediyorum bütün teksleri indirip bi güzel arşivledim. ama hepsini okumadım, okuyup bitirmeye niyetlendim ama bi akıcı gelmedi bilakis sıkıcı geldi. klatunun altınıyla başlayan bu seri sanki ruhumu daha çok okşuyor gibi. maşallah yükü kimseye bırakmadan hemen teksleri yapıştırıyorsun. devam inşallah.
O hançeri kim attı, acaba atan ıskaladımı...
Sorular sorular...
En güzeli bu macerayı bir solukta okuyup cevapları öğrenmek...
Emekleriniz için çok teşekkürler "nisan yağmuru"...
Gündüz ders arasında görüp indirirken bırakmıştım.
Teşekkür etmek şimdiye kısmet oldu. Bu sayı ile konu sayın benimle eşitlendi serdar hocam.
Tur bindirmen dileğimle.