Tex 741 Sierra Nevada

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,781
Tex 741 Sierra Nevada

k5ik6qdb75my2q05g.jpg

Çözünürlük; 2400x3400

Sayfa Adedi: 113

Çeviri ve balonlama, kapak ve diğer sayfa düzenlemeleri tamamen bana aittir.

Önceki Yayın Durumu:

Bu kitap henüz hiçbir yayınevi tarafından yayınlanmamıştır.

İYİ EĞLENCELER!!!

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
427
sayın daltas bir süre önce fazlası ile hak ettiğiniz bir tatile çıkacağınız ı ve dinleneceğinizi söylemiştiniz.
Fakat yaptığı nız çalışmalar ve paylaşım larla tatildemisiniz değil misiniz inanın bizlere hissettirmediniz. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu üstün çalışma ve fedekarlığınız dan dolayı sizi saygıyla selamlıyor en güzel günlerin sizinle olmasını yürek ten diliyorum...Elleriniz gözleriniz dert görmesin sayın daltas sağolun varolun...

maviturna

Kıdemli Üye
25 Nis 2015
197
856
Ülkede güzel giden tek şey sizin paylaşımlarınız. Sayenizde bir nebzede olsa gündemden uzaklaşabiliyoruz. Sağ olun var olun...

muhibey

Kıdemli Üye
9 Şub 2019
194
549
Karlı ve soğuk bir ortamda geçen Tex macerası; Bu sıcaklarda bizde payımızı alalım bu serinlikten. Dündar bey çok teşekkürler. Sağlıklı günler diliyorum.

mehtosun

Yeni Üye
3 Haz 2014
32
1,002
emeğiniz için çok teşekkür ederim.

bir sorum olacak:

739 yayınlandı mı acaba? bendeki seride eksik de.

Aşağıdaki sayfaya bakınız:

http://www.cizgidiyari.com/forum/lotoloto/index3.html

Hocam kralsın. bir tek 725 kaldı. daha önce sana sormuşmuştum yayınlandı demiştin ama onu da bulamadım. kime sorduysam yok dedi. yap bir güzellik şu kardeşine.

Son düzenleme:

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
195
411
Bursa
Çok değerli Dündar Bey,namı diğer daltas üstadım;hiç bir karşılık beklemeden bunca emek verip,zaman harcayarak bizlerle paylaştığınız bu birbirinden güzel Teks Willer maceraları için gerçekten çok teşekkür ediyorum.Ömrünüz uzun,devriniz daim olsun.Sağ olun,var olun.

zstm

Yeni Üye
5 Nis 2010
351
4,004
İzmir
Yoğun emek, güzel bir çalışma ve karşılıksız paylaşım. Söylenecek fazla bir şey yok aslında. Kelimeler hep klişe kalıyor. Teşekkür etmek ne kadar karşılık olur bu emek ve paylaşım karşısında bilemiyorum.Bütün paylaşımcılar için bu duygu ve düşüncelerim. Sağol üstadım!

ebamert

Yeni Üye
23 Ara 2009
81
123
Muhteşem emek, Muhteşem Tex, nasılda hiç atlamadan kare kare kelime kelime işlenmiş herşey
teşekkürler