Teşekkürler

İmmortals

Yeni Üye
18 May 2013
57
164
Bilmiyorum böyle bir başlık ile ilgili konu var mı ama böyle bir başlık açmayı kendime borç bildim..
Kısa bir süredir bu forumdayım-hatta fazla kısa-Ama inanın birçok foruma üyeliğim olmasına rağmen hiçbir forumda böylesine bir ortam görmedim.İlk defa bir foruma böyle bir başlık açma isteği duyuyorum.Neden;
Öncelikle burası kuru bir tartışmanın yapıldığı forumlardan çok daha fazlasını içeriyor.Buraya harcanan bir emek var.Geriya kalan çoğu forum sadece tartışma üzerine burada üye herkes elinden geldiğince üyelerin çizgi roman okumasına yardımcı olmak istiyor.Vakitlerini harcıyorlar ve hiçbir karşılık beklemeden yapılıyor bu iş.Belkide bazı üyeler sadece linkleri görebilmek için üye oluyorlar,bir teşekkürü bile çok görüyorlar.Ancak gördüğüm kadarıyla hiçkimse böyle bir durum olmasına karşın elinden geldiğince yardım etmekten vazgeçmiyor.Birçok karşıt görüş bir forum altında tartışsa bile sanki çok samimi arkadaşlar aynı konuyu destekliyormuş gibi bir hava var.Kısacası asla birbirini kırma veya aşağılama "benim düşüncem iyidir veya baskındır"gibi bir hava yok burada.Bilmiyorum,ama bu forumun sıcaklığı ve samimiyeti daha önce hiçbir forumda yokmuş gibi geliyor.Çünkü çok fazla forum dolaştım.Ancak bu kadar içten ve emek harcanan bir forum daha görmedim-üstelik karşılıksız.-
Tüm bunların ışığında;
Herkese bir teşekkür etme borcu hissettim kendimde.Teşekkür ederim herkese,sıcak,samimi,karşılıksız ve "dostluk" kokan bir forum için.

Son düzenleme: