Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 Aralıkta Ocak ayına ait dergilerimi ( edebiyat ve siyaset) almak için Davutpaşa'dan İstiklal Caddesine deki ( Mephisto'ya ) yürüdüm ve yürüyerek döndüm. Yürüyorum çünkü 1) Özel aracım yok. 2) Toplu taşıma araçlarını bulaşı nedeniyle kullanmıyorum. Gidiş , dönüş vb yaklaşık 6,5 saat sürüyor. Bir hayli yorucu oluyor ama çare yok hava koşulları elverdiğince böyle yapmaya devam edeceğim. Neyse konumuz bu değil.
Konumuz : Dönerken alalacele de olsa Aslıhan Pasajına uğruyorum. Bu sefer de öyle oldu bende eksik olan bir adet Bilim ve Gelecek dergisini buldum. Milliyet Sanat Dergisi ayırmıştım ( geçen geldiğimde , bende olup olmadığını kontrol için kapaklarını fotoğraflayıp bırakmıştım. ) Onları bulamadım. Baktım Bir hayli Nokta dergisi vardı. Bir tanesini almak istedim ( Kapağında : ( tam anımsamıyorum ) "Sizin Tanrınız Kadınları Sevmiyor mu?" diye yazıyordu. Onu almak istedim ama çok para istediler , bende olup olmadığından da emin olmadığım için almaktan vazgeçtim. Şimdi de almadığıma üzülüyorum...
En sevdiğim ve üye olduğum iki siteden biri olan çizgidiyarı'na bakarken baktım senin ( Nokta kadar olmasa da ) eski sevdiğim dergilerden TEMPO dergisinin bu sayısını sunmuşsun. Hem de linkine (MediaFire) yazmışsın. (Bende ne olduysa Mega indiremiyorum ) yani çifte kavrulmuş lokum gibi...
Sevgili Scanfan,
bu kıymetli dergileri bizlere en yüksek kalitede tarayarak ve de düzenleyerek sunduğunuz için bir okur olarak size çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!