Doğrudur, editör bulamadığımız için projeyi bekletmeye almak zorunda kaldım. 45. bölüme kadar ana serinin çevirisini tamamladım. Bunun yanında 6 bölümlük Kahramangazm ve yine 6 bölümlük Yayla Çocuğu yan hikayelerinin de çevirisi hazır durumda.The boys serisini @smoker devam ettiriyordu hatta 30. sayı yaptılar en son ama balonlamacı bulamadıkları için ses seda yoktu. Belki birlikte hazırlamak isterseniz
hocam var mı bir gelişme ?Doğrudur, editör bulamadığımız için projeyi bekletmeye almak zorunda kaldım. 45. bölüme kadar ana serinin çevirisini tamamladım. Bunun yanında 6 bölümlük Kahramangazm ve yine 6 bölümlük Yayla Çocuğu yan hikayelerinin de çevirisi hazır durumda.
çok bilmiyorum ama photoshop öğrenemeye çalışıyorum bu aralar isterseniz ben yapmaya çalışırım balonculuğuhocam var mı bir gelişme ?
Olur, biz sana eksik olduğun kısımları öğretiriz.çok bilmiyorum ama photoshop öğrenemeye çalışıyorum bu aralar isterseniz ben yapmaya çalışırım balonculuğu
tamamdır o zaman anlaştıkOlur, biz sana eksik olduğun kısımları öğretiriz.
Özelden mesaj atamıyorum. Grubumun sunucu linkini vereyim, oradan bana ulaşabilirsin.tamamdır o zaman anlaştık