Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki usta yan yana gelince
birde bu Teksas olunca
işte budur güzellik..
İşte budur tarama..
Hele kapak yeniden imal edilmiş
o kadar yani..
Sağolun dostlar..
Ömrünüz uzun olsun..
Bence de kapaklar kötü ama ne bileyim Bir süredir Teksasım geldi, hani uzun zaman yemediğiniz bir yemek aniden aklınıza gelir de canınız çeker ya öyle.
Paylaşımda taramadan ziyade düzenlemenin çok daha önemli olduğunu biliyorum.
Bu nedenle; TÜM TEŞEKKÜRLERİ, basit ve kısa zaman alan bu basit taramayı kırpan, süsleyen, siyah beyaz tonların zıtlıklarını ayarlayan, özetle zaman ayırarak mükemmel bir şekilde düzenleme nezaketinde bulunan "ertuğrul" kardeşime yönlendiriyor ve ayrıca ben de kendisine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne mutlu ki; böyle dostlarım var!
Sevgi ve saygılarımla...
Profesör'ün cenaze töreni ile, Blek'in avcılar tarafından hainlikle suçlanıp idamla cezalandırılması ile, kuşlarla iletişim kuran küçük kızılderili kız ile oldukça uzun ve Çelik Blek için bana göre sıradışı bir senaryoya sahip olan bir macera.
Diyarı bir aile olarak görmemiz boş ve temelsiz bir nitelendirme değil
Hiç yüzyüze gelmemiş insanlar bir aile olabilir mi
Bal gibi oluyor işte
Gecenin bir yarılarında hiç tereddüt etmeden biribirine telefon edilebiliyor, aileyi ilgilendiren konularda görüşülebiliyorsa, hal hatır sorulabiliyorsa bal gibi ailedir bu
Korolar prova yapmadan uyumlu bir konser veremez, milli takım oyubcuları kamplarda bir araya gelerek birlikte antrenman yapmadan uyumlu oynayamaz
ama Diyarda yaşları farklı, memleketleri farklı, politik, dini görüşleri farklı, sosyal yaşantıları farklı ve birbirlerini hiç görmemiş bireyler ikili, üçlü, sekizli işbirliğiyle tarama, düzenleme, çeviri, balonlama işlerini hiç bir antrenman veya provaya ihtiyaç duymaksızın el birliğiyle, gönül birliğiyle gayet güzel yapıyorlar
Ellerinize sağlık. Forumda günden güne taramaların kalitesi artıyor ve bundan ödün vermeyerek azimle tarayan sizlere de sonsuz teşekkür etmek bize kalıyor.
Her nekadar emeklerinizin karşılığı bir kuru teşekkür olmasa bile , gönülden yaptığınız paylaşımlarınız müteşekkiriz.