Teks Willer kır bekçisi midir?

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,842
denize sıfır
Önceleri kanundan kaçan biri olarak tanıdığımız, sonrasında kanunların savunucusu olan kahramanımızın bize göre karşılığı ne olabilir merak ettiğim için konuyu uzmanlarına değerlendirilmek üzere sunarım.:)

Kolluk kuvveti, Kır bekçisi, Korucu,???

Günümüz animasyonuda fena olmamış.:)

nevadajonesrik.png

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,592
75,539
NeverLand
Ben "korucu" tanımının daha uygun olacağını düşünüyorum. Sonuçta devletin yarı resmi kanun koruyucusu gibi bir misyonlari var.
Bir de Power Rangers var ki, anlatmaya yıllar yetmez. :)

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,661
140,866
Tex bir Texas Rangerıdır. Tamamen Texas'a özel bir kanun koruyucu teşkilatının tarihi bir çizgiroman kahramanıdır. Türkçe tam bir karşılığı yoktur. Çünkü Türkiye'de ne benzer bir teşkilat ve ne de benzer bir kanun adamı vardır.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki sayfa ve bu sayfada verilen resmi ve gayriresmi linklerden ulaşılabilir. (İngilizce)

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,216
Kıbrıs
Kareler hangi maceralardan diye epey kafa yordum.Net olarak Eski Yugoslavya karesini
hatırladım.32'lik Alfa Serisi 28-32 (orijinal 336-338) "Korku Madeni".Defalarca okuduğum ve etkisinde kaldığım çok güzel bir maceradır.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,083
teks ayrıcalıklı yetkilerle donatılmış, sermayesinin %51 nin devlete ait olduğu bir özel güvenlik ve dedektiflik anonim şirketidir.