Bu kitapta arşivinizdeki yerini alsın!...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sevgili ertuğrul25 keyifle oku.Pardon resimlerine bak.Teks'i bu kadar çok seviyorsan bende seni bu sevginde yanlız bırakmak istemiyorum ve senin için arşivimde bulunan tüm yabancı dildeki Teksleri upload edeceğim.Çok güzel maceralar var.Ah!... bir de şu dil sorununu halledebilsek!...Neyse...hem belli mi olur!Bakarsın belki zamanla forumdaki çizgi roman dostlarımızdan bu kitapları bizim için Türkçe'ye çeviren bir kardeşimiz çıkıverir.(İNŞALLAH!)değerli ibarem,teks olsunda ister ingilizce ister sırpca ister türkçe farketmez her haliyle benim makbulumdür,emeğin ve paylaşımın için teşekkürler
Sevgili serkan maalesef renkli değil.Siyah-beyaz.Ama çok hoş maceralar var.Zaten Teks maceraları hep heyecanlı oluyar ya!...Bu çeviri işinde yardımcı olacağını duymak inan beni çok sevindirdi.Keşke renkli olsaydılar.Kimbilir belki aralarında renkli olanlarda çıkabilir.Çoğuna bakmadım.Ama pek sanmıyorum.sevgili ibarem renklimi acaba teksin bu macerası.?? eğer öyleyse macera tespit çalışması yapılırsa elimizdede varsa bu maceranın türkçe versiyonu ben seve seve yaparım çeviri olayını...