Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu ilk sayfadan başlayan muhteşem çizgilere bakar mısınız
Yeni nesil çizerleri mükemmel buluyorum. Okuması ne kadar büyük zevk.Teks'in bu serisi, yayınlanmış en güzel seri oldu şimdiden.
uzung'un tertemiz yüreği, kutsal emeğiyle sofraya konulmuş
Afiyet olsun arkadaşlar, helaldir.
Dostlar allah razı olsun valla.. Haftalardır bizleri teksiz bırakmadınız.. her gün bir iki teks kesin var.. arsız olduk billa..yada en azından ben 143. sayı ne zaman geliyo
Sevgili Uzung kardeşim yaptığınız harika paylaşımlar için sonsuz sevgiler sunarım.
Değerli kardeşim emeğin ve paylaşımın için saygılar ve çok çok teşekkürler.
Gününün aydın olmasını dilerim,sağlıcakla kal.
"Nızzı",
"Tıccı"
ve de "Uzung"...
Bu üçlü bir araya gelir de
ortaya çıkan eser,
hiç mükemmel olmaz mı?
Teşekkürler sevgili "uzung",
sağlıcakla kalınız.
Saygılarımla...
Kızılderililerin kadim dostu Teks'in bir kere daha zor durumdaki dostlarına yardım elini uzattığı güzel bir macera, pırıl pırıl da taranmış. Bunu okumak için illaki Teks sever olmaya da gerek yok, zaman zaman kendinizi mazlum kızılderilileri desteklerken düşünebiliyorsanız, bu macera tam size göre.
uzung'dan geldi mi bir maceraperest teks,
fırından yeni çıkmış ekmek gibi eve varmadan
yarısını yiyesi geliyor insanın.
mmm sıcak sıcak,dumanı üstünde . :25::42: teşekkürler dostum...
Her paylaşılan tarama çok çok önemli benim için,öncelikle belli bir emek sarfediliyor ve bu kitapların hepsini okumayı ben çok seviyorum. İyiki varsınız aziz kardeşlerim.Paylaşım ve emeklerin için çok teşekkür ederim uzung...