Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teks ile ilgili yorum,eleştiri,yeni çıkan bir Teks ile ilgili görüşler
nerede yazılıyor?52 sayfa Teks var fakat bunlar tekrarlanan listeler
ve taranan Teks'ler.
dostum yeni çıkan bir kitabı tarayıp foruma yüklemek için en az 1 yıl bekliyoruz.açılan konular ile ilgili görüşleri konu içindeki mesajlarda bulabilirsiniz.ama inceleme derseniz sanırım türk okuru henüz o düzeyde değil.
yorum kısmımız henüz yeterince gelişmiş değil.ama sevdiğim bir kaç macerayı dilim döndüğünce yorumlamıştım(görüş ve önerileriniz bölümünde,fırsat buldukçada ekliyorum dostlardan da bekliyoruz.
Şimdi ben anlayamaz oldum,
ne nerede var, neyi soruyorsunuz
şimdi siz bir konu açmışsınız ve ben cevap veriyorum.. Açtığınız bu konuya ilişkin cevap ve yorumlar burada olacak..
Örnek olarak vermek gerekirse Teks fasikül serisi sayı 45 ile ilgili cevap ve yorumları açılan konu başlığının devamında görebilir ve isterseniz cevap verebilir, yorum yapabilirsiniz.
Sorunuzu net olarak anlayamadım.
Umarım doğru yoldayızdır..
Sorumu netleştireyim:Örneğin 385 fasiküllük Teks'lerde karşımıza çıkan Büyücü
Kadınlarla ilgili bir makale yazdım.Görsel malzeme ekledim ve referans olarak fasikül numaralarını verdim.Bu makaleyi nerede yayınlayacağım?