Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir zamanlar facede verdiğiniz bu eser arşivimde mevcut.ama şimdi tekrar okuyup arşivde güncelleme yapacağım.maceranın sonunu daha güzel bağlayabilirdi yazar ama demekki öyle uygun görmüş..saygılar..
Yeşilçam film afişlerinin bir çoğunda imzası olan Mehmet Bal üstadı öncelikle rahmetle anıyorum.
Her bir sayfası film afişi tadında olan ve konusuyla da öne çıkan bu harika çizgi romanı paylaşıma açan Sayın "Kolibri"ye de teşekkürlerimi iletiyorum.
Selamlar ve saygılar...
bir akrabamdan istemiştim.. (her akrabamdan değişik çizgi roman isteklerim olurdu!..) biriktirdiği gazete kupürlerinin olduğu sayfaları daha dün gibi hatırlıyorum.. kupürleri kesişim.. özenle zımbalayışım.. ama tabii herkes kolibri değil bugüne kadar getirebilsin.. sevgi ve saygılarımı iletiyorum sayın kolibri..
Çizgi Diyarı sayesinde daha önce tanımadığım, bilmediğim çok şey öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum.
Afişlerine binlerce kez baktığımız onlarca film afişinde imzası olan Mehmet Bal da onlardan biri...
Teşekkürler kolibri.
Ne eserleri sayende gördüm dostum,hala da görmeye devam ediyorum.Benim için gayet güzel,gayet keyifli bir süreç.
Çok teşekkür ediyor,kolaylıklar diliyorum üstadım...