Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında bu adamdan nefret ediyorum. Yaptığı iş de Türkiye'nin ne kadar tabakalaştığını gösteriyor. 10 yaşımdayken mahallede 6 kardeşli bir arkadaşım otururdu. Babası inşaatçıydı. Gecekondu diye onların evini yıktıklarında ben ağlamıştım. Şimdi bu adam tanesi 500.000 TL'den sattığı dairelerin yanında; mahalle, orman, yeşil alan ve insanlık kültürünü de yıkıyor. Belki iktisatçılar bir müteşebbis olarak adama değer verirler ama, insani yanı benim hiçbir şekilde hoşuma gitmiyor. TOKİ bir bu adamın, ve buna benzer adamların, yaptığı şeyler iki.
gözünü taş toprak doyursun... bu tip insanları hiçbir zaman anlayamayacağım... bunların kefenleri cepli olacak galiba... hep daha fazlasını kazanmak için insanlığın geneline verdikleri zararın vebalini nasıl ödeyecekler bilemiyorum... ya bunların önünü açanlar, bunlara yalakalık yapanlar... bir gün insanlık layık olduğunuz notu verecektir...