Takas Bölümü Koyulabilir Mi ?

solomoraso

Yeni Üye
30 Haz 2009
15
4
Herkese selamlar , kitap için bazı takas sitelerini kullanıyoruz. Bu sitede böyle birşey yapılabilir mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,159
İstanbul-İzmir
Olur tabii neden olmasın?
Eminim site yönetimi elini taşın altına sokar .
Vay senin kitabın eskiydi benimki yeniydi, ona ben gönderdim o bana göndermedi polemiklerinin içine girer , zarar edenlerin zararını karşılar.
olur tabiikide..

sevgili arkadaşım eminim niyetin iyi ve güzel:
gel gör ki hayat her zaman adil değil ve karşına her zaman iyi niyetli insanlar çıkarmıyor maalesef.
burada daha fazla aktif olduğunda sende yeni dostluklar edinip karşılık beklemeden kitapta alır verirsin bir çay kahve yada yemek içinde arkadaşlarla buluşursun.
Ben tarama işinden anlamadığım için ve bu forumda karşılıksız paylaşımları gördüğüm için 30-40 civarı kitabı tarama yapan arkadaşlara yolladım.
sende yap demiyorum. yanlış anlama ama karşılıksız paylaşımın esas olduğu bu sitede dediğim gibi takas kelimesi bile azıcık itici...

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
enteresan bir konu olmuş gerçekten..
ben elektronik ortamdan hoşlanmıyorum kitabı elimde kokusunu burnumda duymak istiyorum derseniz, haklısınız.
Diğer taraftanda nice unutulmuş, küflenmiş.. kitap kurtlarının yediği ama bitiremediği kitaplar var sitemizde :)

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,683
metu
Eskiden bizim memlekette büyük sinama adında bir sinema vardı,70 yıllar boyunca sinemanın önünde
çizgi romanları sattık,takas ettik ama hiç bir tanesi elimde kalmadı.yok oldu gittiler.Taki yıllar sonra burayı görene kadar şimdi o romanları tekrar okumaya çalışıyorum.Takas bu ortama uygun bir işlem değil.Sayın ozakinin dediği gibi kurtlanma ihtimali olmayan bir çok tarihi değerde kitap var burada okumanı tavsiye ederim.