Supermen Bilka Yayınları Süper Cilt Sayı 25

katr

Süper Üye
23 Şub 2010
496
4,306
nasıl gidişat iyi mi memnun musunuz?

2gsfwux.jpg

s.b tarafından eklenen link:

Moderatör tarafında düzenlendi:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,167
İstanbul-İzmir
her ikinizede teşekkürler. sevgili Katr hiç memnun değilim gerekirse yeme içme uyuma günde elli supi tara:D
şaka bir yana bu adam bu enerjiyi ve sabrı nerden buluyor??
yoksa yoksa???

s.b

Kıdemli Üye
25 Ağu 2009
103
407
Tanımlanamayan arşiv sonu hatası veriyor. 160. sayfadan sonrası yok.

s.b

Kıdemli Üye
25 Ağu 2009
103
407
Link yeniden yüklenirse bu sorun ortadan kalkacaktır. Nitekim 17. sayıda da aynı sorun vardı. Onun linki yenilendiğinde bu sorunda ortadan kalkmıştı. Eğer mümkünse linki yenileyelim. Direnç 11 abimiz sizin hızınıza kimse yetişemiyor zaten. Bu işe bir el atarsanız sevinirim. Saygılar sevgiler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,142
37,544
İstanbul
Link yeniden yüklenirse bu sorun ortadan kalkacaktır. Nitekim 17. sayıda da aynı sorun vardı. Onun linki yenilendiğinde bu sorunda ortadan kalkmıştı. Eğer mümkünse linki yenileyelim. Direnç 11 abimiz sizin hızınıza kimse yetişemiyor zaten. Bu işe bir el atarsanız sevinirim. Saygılar sevgiler.

Mevcut link 160. sayfadan sonrası için hata veriyordu. Eksiksiz okumak için tıklayınız.

Sevgili dostumuz s.b neredeyse iki yıl beklemiş beni. Benden sen çıkmayacağını anlayınca da bari ben kendim halledeyim şu sorunu demiş. :)

Öncelikle iltifat için teşekkür edip bu iltifatın karşılığını vermediğim için de özür dilerim. Ama hep diyoruz ya bu sorun "kırık link bildir" butonu kullanılarak bildirilmiş olsaydı çoktan çözülmüş olurdu. Neticede gün içerisinde yazılan yüzlerce mesajın her birini okuyamıyabiliyor insan. Artık s.b dostumun hep "kırık link bildir" butonu kullandıpını biliyorum. Yeri gelmişken belki başka arkadaşların dikkatini çeker diye yazıyorum.

Elbette bir teşekkür de yeni ve eksiksiz link için. Tüm dostlardan gelecek bu tür katkılar son derece önemli ve teşvik edici. Nitekim motive olduğum için küçük bir katkı olsun diye silinen kapak resmini yeniledim. :)

Sevgiler, saygılar.

s.b

Kıdemli Üye
25 Ağu 2009
103
407
Eskiden bu işten anlamazdım. Tarama aşamasından sonraki işlemler konusunda tamamiyle bilgisizdim. Artık bu işin nasıl yapıldığını biliyorum ve mümkün olduğu kadar katkı sağlamaya çalışıyorum.
Kırık linkleri yenilemeye yetişmekte zor iş doğrusu. Her üye elinden gelen desteği sağladığı sürece her iş daha kolay ve keyifli olacaktır.
Alakanız için teşekkür ederim.