Supermen Bilka Yayınları Sayı 046 - O Öldürülemez!

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,383
305,769
supermen46.jpg

Dostlar!
Sözüm meclisten dışarı...
Bu kitap, bundan öncekiler ve bundan sonra paylaşıma açacağım tüm kitaplar, "sadece ve sadece emeğe saygı duymayı karakterinin bir parçası haline getirenler için" taranmış ve/veya taranacaktır.
Bilgilerinize saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,018
85,870
Kasımpaşa
Dostum;
yüzlerce kez yazdım
birisine yol verdiğinizde bile karşıdaki bir teşekkür eder
hiç olmazsa bir tebessüm
ama burada bir gariplik var
tamam bir kısmı başka yerlerde
Ziyadesi ile mühim insan olmak için susuyor
hadi onları anlayışla karşılayalım
ya diğerleri?
Olsun dostum yine de yola devam.
Sana saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Lütfen kabul et.

katr

Süper Üye
23 Şub 2010
496
4,306
dostum kimseye gönül koyma paylaşımlarının elbet degerini bilenler var. belki iki kelamı yazma konusunda becerileri yok belkide sessiz kalmak istiyorlar ama emin olasın ben yapılan dowloadlara bakıyorum indirenler yazanlardan kat kat fazla maksat gönüller bir olsun degeri elbet anlaşılır sevgilerle kal. paylaşımlarının devamını bekliyorum,ellerine saglık.

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
967
1,228
Günün geç saatlerinde ekstra bir yayın gelmiş.Sayın hocam her kitabın gibi ekstra yani.Ellerin dert görmesin.Çok teşekkür ederim.

Ayaz_Kaan

Yeni Üye
26 Mar 2010
45
16
Sitede Emeği Olan herkese TEŞEKKÜRLER. Süpermenin serilerini bir listeleseniz ,BİRDE verilmiş maceraların tekrarı çok

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,171
İstanbul-İzmir
dostum diyeceğim sana nedenmi ?
çünkü bir menfaat beklemeden gönülden paylaşan bir insansın diğer bir çok arkadaşımız gibi.
insan sigarasını yakmaya bir ateş istese teşekkür eder.
indirip okuduğumuz, beğendiğimiz herhangi bir şey için teşekkür etmek bu kadar zor olmasa gerek

kambozlu

Süper Üye
24 Ağu 2009
1,217
2,569
otuzdört'ün çamlıcası
Arkadaşlar yazma özürlüyüz.. Başka neden yok. Ben inanıyorumki indirme yapanların %99 u sizinle karşılaşsa başlarının üzerinde taşırlar.Kimide kuru bir teşekkürü yazsam ne olur,yazmasam ne olur diye es geçiyor.Burdan yanlış anlam çıkmasın.Art niyet olmadığı tahmini yürütüyorum sadece.Tabiiki teşvik edilmek,iki satırlada olsa desteklenmek paylaşım yapan insanın motive olmasını artıracaktır.Bunun da faydasını yine bizler göreceğiz.Bir atasözü:VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR.!

figor

Kıdemli Üye
21 Tem 2010
164
60
Değerli Dostlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür yazamıyorum,harcadığınız zaman ve emekleriniz için size çok çok teşekkür ediyorum.