Superman'in hatırlamadığım sayısı

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,128
İzmir
Hikayenin geçtiği sayıyı hatırlayamıyorum. Bilka yayınları tarafından çıkmıştı ve yıllar önce okumuştum.

Konu şöyleydi: Gelecekten gelen biri dünyanın gelecekteki gizli kralının kimliğini arar. Görünmeden Clark Kent'i araştırır. Bundan sonrası What if gibi. Superman başkan adayı vurulduğu için ABD başkanlığına aday olup kimliğini açıklar ve ABD başkanı olur; macera böyle devam eder.

Bu hikaye Bilka'nın hangi sayısında geçmişti?
Forumda bu sayı mevcut mudur?

Şimdiden teşekkür ederim.

f.erince arkadaşım bizi kırmayıp paylaştı: http://www.cizgidiyari.com/forum/su...lculuk-t14299.html?p=38415&posted=1#post38415

Son düzenleme:

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,777
Bilka Yayınları 115

Sevgili dostum sözünü ettiğin macera Bilka Yayınları'nın 115. sayısında yayımlanan "Geleceğe Yolculuk" adlı maceradır. Bu macera forumda yok. Benim elimde mevcut. Tarayacağım çizgiromanlar arasında ön sıraya alıyorum. İlk fırsatta paylaşılacaktır.:cool:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,128
İzmir
Sevgili dostum sözünü ettiğin macera Bilka Yayınları'nın 115. sayısında yayımlanan "Geleceğe Yolculuk" adlı maceradır. Bu macera forumda yok. Benim elimde mevcut. Tarayacağım çizgiromanlar arasında ön sıraya alıyorum. İlk fırsatta paylaşılacaktır.:cool:

Çok teşekkür ederim. Tarayıp paylaştığında ilk indiren ben olacağım.:2: :2: :2: