Superman - Olay (Tarihi An)

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,565
Midgard
Hadi sizi mi kıracağım bi' paylaşım daha yapayım. Daha çok copy paste :D Aslında sadece yeni linki koyacaktım ancak baktım konu kilitlenmiş. Yeni konu açayım dedim.

AC_900_0000a.jpg

Sayfa:12 Boyut: 14 mb
Çeviri: Ferio Balonlama: Ryu Hayabusa

Arkadaşlar bundan kısa zaman önce medyada, çeşitli haber sitelerinde, Superman'in Amerikan vatandaşlığından feragat ettiği haberlerine denk gelmişsinizdir. Biz de sizlerin de bu ''tarihi karelere'' tanıklık etmek isteyebileceğinizi düşünüp sizler için hazırladık. Umarız beğenirsiniz. Keyifli okumalar.

Ferio hoca ve Ryu hoca başta olmak üzere tüm TürkÇizgi ekibine teşekkürler. Kopyalayıp yapıştırmaktan başka emeğim bulunmamaktadır.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,398
Kısa fakat harika işlenmiş bir öyküydü , sadece oniki sayfada ama dopdolu , Supeman'i küçümseyenler bir göz atsalar iyi olur :D . En çoksa yazarın adını görünce şok oldum , yav David S. Goyer sende aslında cevher varmış neden Man Of Steel'in senaryosunda bunu gösteremedin :D .

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,565
Midgard
O ne :Z, Superman ve İran ordusu :D, kesin okumalıyım :d, üstelik 9 sayfacık :39:

ac9000073.jpg

Yanlışsam düzeltin bu çizgiromanın çıktığı sene İran'da büyük çaplı olaylar çıkmış, internet tüm ülkede kesilmiş ve onlarca insan ölmüştü.

Comicsde ne cevherler var hocam size aşılayacağım zamanla bunları :D

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,179
4,117
O tarihi ana tanıklık edelim.Harika paylaşım için sevgili Ferio,Ryu ve Abdullah'a çok teşekkürler.