abolardis
Onursal Üye
- 12 Şub 2011
- 6,630
- 24,541
Superman Bilka Yayınları Sayı : 139 ile yayına devam ediyoruz.Bu sayıyı değerli çizgi severlere yeni yıl hediyesi olarak sunuyorum.Erken tebrik ve kutlama için kusura kalmayın.Taramayı bitirdikten sonra forumda yalnız kovboy olarak takılan ben sevgili Petranyus a telefon açtım hocam vaktin varsa bize uğra dedim.Düzenlemeleri kontrol ettirip onay aldım.Bu arada sayfalarda deformasyonlar bulunuyor ve bir türlü yola gelmiyordu.Bunun için sayfa aralarına karton yerleştirdim.Ancak Hayatımızdan neredeyse çıkmış bulunan ansiklopedilerin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım.Çizgi roman sayfalarının üzerine okkalı bir Hayat Ansiklopedisi koyunca bilgi ile tanışan sayfalar hemen yola geldiler.Bilginin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha beraberce idrak ettik.Ben verdiği teknik yardımlardan dolayı fazladan almış bulunduğum Watchmen lerden birini ona sizin adınıza hediye ettim.Teşekkürlerini iletmemi söyledi - dur hemen yazıyorum dedim gülüştük.Biraz eskilerden bahsedip şiir okuduk.Birer sigara yaktık geceye doğru.Tenhalaşan caddeye bakıp birer kahve içtik.Bir sürü şey konuştuk hizaya koysak burdan aya yol olur.Böyle vesselam kitap tarama işini sohbete çevirdik.Kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar tararım.Selamlar ve saygılarımla.
(Benim üzerimde emeği ve hakkı oldukça fazla bulunan sayın BEYMELİKLİ dostumuza izniniz olursa bu kitabı ithaf etmek istiyorum.Teşekkürler üstadım her şey için.)
Tek sayfa orjinal düzenleme
(Benim üzerimde emeği ve hakkı oldukça fazla bulunan sayın BEYMELİKLİ dostumuza izniniz olursa bu kitabı ithaf etmek istiyorum.Teşekkürler üstadım her şey için.)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tek sayfa orjinal düzenleme