Superheroes: A Never-Ending Battle (comics belgeseli)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,910

Superheroes: A Never-Ending Battle
CNBC-E'de 3 bölümlük comics belgeseli

"Superheroes: A Never-Ending Battle" (Süper kahramanlar: Asla bitmeyen bir mücadele) uykumun kaçtığı bir gün, sabaha karşı saat 3'te tesadüfen denk geldi. Daha önce de bir bölümünü de izlemiştim, ama ertesi gün hangi kanal olduğunu (hatta dizinin adını) unutmuştum, onun üç bölüm olduğundan da haberim yoktu. Nihayet bu gün son bölümüne denk geldim ve CNBC-E'de olduğunu not ettim. 9, 16 ve 23 Kasım'da gösterilip bitmiş. Belki tekrarı gelir. Aşağıda tanıtım yazısı var. Bölümler birer saat, yani toplamda 3 saatlik bir belgesel. Belgeseli "Stan Lee" (aynı zamanda Marvel'in başkanı), "Jim Steranko" gibi usta çizerler anlatıyorlar. Bence koleksiyonluk bir malzeme, daha önce haberim olsaydı kayıt yapmaya çalışırdım. Gerçi DVD'si ve Blu-ray'i de çıkmış, onu da şimdi öğrendim. ABD'de (PBS TV'de) geçen yıl gösterime giren belgeseli Türkiye'de CNBC-E, orijinal dilinde ve altyazıyla veriyordu. Youtube'da bizzat PBS tarafından bölümler halinde sunulmuş.

superheroesbelgeseli.jpg

(videoixir) üç bölümü de izleyebilirsiniz. Ancak bunlar altyazılı değil. Youtube linkine (full olanı) Türkiye için kısıtlama koymuşlar (bazı dağınık parçalar mevcut gerçi). Ben de kesintisiz olan bu linki verdim.

Son düzenleme:

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
772
1,694
Daha başlamadan birkaç gün önceden haberim olmasına rağmen saatler tutmadı , olmadı işte izleyemedim bir türlü , 3 bölümü de kaçırdım. Altyazılı olarak bulabileceğim başka bir yer yok mu acaba bu belgeseli :(

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
56
139
denizci
Eline sağlık dostum, ne tesadüf; ben sadece yemek yerken tv denen aptal kutuyu görürüm, dün yemek yerken; tesadüfen cnbc-e açıktı ve bu vardı, tabii yemeğimi bitirdiğim halde izlemeye devam ettim, çok ilginç tespitler var ki benim birkaç tezimin de yüzde yüz doğruladığını görüp sevindim, bence sadece comicsçi değil; fumetticiler de mutlaka izlemeli, cidden çok ilginç noktalar var, eline sağlık :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,045
İzmir
Bende kaçıranlardanım.
Seyretmek isterdim.
Umarım biryerlerden bulunabilir veya tekrarı olur da seyrederiz.