Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper Teks Çetin Karakoç Yayınları Sayı 173 - Ölüm Haçı
Üstadım eline sağlık, ertuğrul, savok, bakunin, sarkomer, tafamus la beraber altı kol iskambil oyununa çebvirdiniz Süper teks serisini, bir oradan geliyor bir burdan, bazan 3er, 5er.
Kağıtları sağlayanından, iskambilleri dağıtanına emeği geçen herkese teşekkürler.
Arada atlayarak gönüllerini kırma korkusuyla isimlerini sıralamak istemediğim sizin gibi çok sayıda değerli, fedakar ve vefalı dostlar burada oldukları için buradayım ve bundan da son derece mutluyum.
İyi ki varsınız!
Teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Sevgili Profesör kardeşim zengin arşivinizi sonuna kadar açmanızın yanısıra birbirinden güzel taramalarla bize fedakarlığın,özverinin ne olduğunu hiçkimsenin anlatamayacağı bir güzellik ve netlikle siz anlattınız ve tüm bunları yaparken de büyük bir tevazu göstererek en ufak bir böbürlenme,kibirlenme,tepeden bakma,övünme gibi davranışlarda bulunmadınız,size sevgiler ve saygılar sunuyorum.Sizi yakından tanıma şansı bulan arkadaşlarımın sizi neden bu kadar sevdiklerini ve değer verdiklerini de çok iyi anlıyorum.
Değerli kardeşim herşey için çok teşekkür eder,sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir ömür dilerim,hoşçakalın.
Valla ne diyeyim biz gibi hazır yiyicilere öyle güzel sofralar kuruyorsunuz ki. Biz de sizlere kuru kuru teşekkür ediyoruz. Bu serinin tamamlanmasını dört gözle bekliyorum.
Kitap senden, tarma senden. Bunu okumanın tadı bir başka olur.
Öykü anlatıcısından öykü dinlemek gibi.
Ellerine sağlık üstadım. Emeğine ve paylaşımına teşekkür ederim.