Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper Teks Çetin Karakoç Yayınları Sayı 123 - Maça Kızı
Sevgili kardeşim hepiniz elbirliği yapıp en güzel paylaşımlarla bizleri sevindirmeye yemin etmişsiniz sanki.
Değerli kardeşim ellerin dert görmesin,o güzel taramaların ile hediye ettiğin kitaplar için gönül dolusu sevgiler,sonsuz teşekkürler.
Bu güzel kitap icin çok teşekkürler sevgili bakunin..yöneticilerinin hiç bir zaman haberi olmuycak olsada bende senelerdir hiç bir sorun çıkarmayan mediafire içinde kocaman bir teşekkür
yukbil kardeşim,
Bir yanlışlık olmasın ben de indirdim arşivimde var 10 ve 10a olarak yer alıyor.
Bir hata olmasın diye şimdi tekrar indirip kontrol ettim hiç bir eksiklik yok dostum. Bir daha denemenizi öneriyorum. Ya da indirdiğinizi tekrar kontrol ediniz.
Yok, öyle değil. Teks'te altta yazan sayfa numaralarını takip edin, görebilirsiniz.
123-9 yazan sayfadan sonraki iki sayfanın altında herhangi bir sayı bulunmuyor. Bu iki sayfayı takip eden sayfada ise 123-14 sayıları yazılı. Parmak hesabıyla sayarsak 123-10 ve 123-11 olarak devam ettiğimizde iki sayfanın eksik olduğunu görürüz. Yani aslında az bile söylemişim
Zaten 9'dan sonraki sayfada hissediyorsunuz atlama olduğunu.
Değerli yukbil siz haklısınız.
Evet hem sayfa numarası atlıyor hemde macera resimlerinde atlama olduğu belli oluyor.
İmkanım olsa bulup sizin için paylaşmaya çalışırdım.
Yine de arşivimi bir karıştırayım eksik sayfaları başka paylaşımlardan bulursam burada paylaşmaya çalışırım.
Selamlar.
Altın teks ve daltas Teks'lerine baktım ama hiç oradan alıp eklenecek gibi değil, burada resmen başka bir hikaye anlatılıyor, kareler eksik, bir yerde hele kötü adam teks ve kit karson için suikastçiye dinamitleri harcamaktan çekinme diyor, diğerinde ise dinamit harcama diyor...
En iyisi eksik sayfalar ve siyah beyaz kapağı değiştirmek için elinde olan arkadaşın taramasını beklemek daha iyi...