Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper Gordon Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 23
Mükemmel ötesi bir paylaşım pırıl pırıl, bazı dostlar orijinal halini seviyor kitapların ama ben böylesi taramaların daha rahat okunabildiğini düşünüyorum.Çok teşekkürler dostum.
Uzay yayınları orijinal yayın sırasında daha sonra yer alan Merihli Bebek macerasını (Martian Baby, D012), Esrarengiz Taşlar'dan (Deadly Touch, D010) önce yayınlamış. Arada kalan Geleceğe Gidiş Dönüş (Peril Park, D011) macerası ise ikisinden de sonra basılmış.
Dan Barry'nin bu dönem çizimleri hep birbirini takip eden ve bir macerayı diğerine bağlayan çizimler içerdiği için, maceraları böyle bölmenin kaçınılmaz sonucu aradaki bağlantı karelerinin yayınlanmamasıydı. İşte Esrarengiz Taşlar'ın başında, Geleceğe Gidiş Dönüş'ün sonunda yer alması gereken ama Türk okuyucusunun göremediği kareler:
abartman üstadımın bu yorumlarını okumak büyük keyif veriyor. Bu yorumları yapmak için epey bilgi ve araştırma gerekiyor. Çevirisini yaptığım görece yeni bir Gordon serisi (Dan Jurgens'in 1988 çalışması) dışında Gordon'u orjinalinden hiç takip etmedim. Bu ilginç ayrıntı için teşekkürler üstadım. Yapılan paylaşımlar ancak bu kadar güzel zenginleştirilebilir.
Gordon'un "normal" bir kahramandan, "tuttuğunu kıran" bir süper kahramana dönüşüm yaşaması ve bu süreçte yaşadıklarının anlatıldığı sayının 2. macerası "Esrarengiz Taşlar" Gordon için değişik bir macera olmuş.