scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,210
- 75,901
Şu Kitap ve Şu Dergiyi Arıyorum
(Ama Bulamıyorum!)
1 - Classics Illustrated: A Cultural History, 2d ed.
2 -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Classics Illustrated: A Cultural History, 2d ed. (Ünlü çizgi roman dizisi "Classics Illustrated"i enine boyuna inceleyen bir kitap.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(MediaFire) "kaptan8888"in yüklediği link"National Geographic Magazine June 2011" sayısı (Kapak konusu Türkiye'deki "Göbeklitepe" kazıları)
Bazen internette tam anlamadığım şeyler oluyor. Bir derginin birçok sayısına rahatça ulaşabildiğiniz halde özel bir sayısına asla rastlanmıyor. Ya da bir kitap serisinin tek bir cildini bulamıyabiliyorsunuz. Biraz önce paylaştığım "İran Sineması" serisinde olduğu gibi: 3 cildini bulduğum halde 1'inci cildini 6 aydır arıyorum. Yukarıda kapakları görülen kitap ve dergi de aynı. Bir yıldır bunların izine bile rastlamadım. Eğer elinde bulunan ÇD dostu varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. Torrentte de bulamadım. Belki özel paylaşım kanallarında vardır. Bu kanalları kullanan internet kurdu dostlarımız buralara göz atabilirlerse memnun olurum. Bu konuda özellikle bir "internet arkeoloğu" olan "gandor08" dostumuzdan umutluyum. Şimdiden teşekkürler.
Bu mesajı "İstek Hattı" bölümüne yazmadım, galiba o bölüm sadece çizgi roman istekleri için ayrılmış gibi.
Son düzenleme: