Şu günlerde ben...

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,564
Midgard
Öncelikle hepinizi verdiğim müjde geç kaldığı için ve bekleyenleri üzdüğüm için özür dilemek isterim. Aslında planlar yılbaşında Tommisk'eri yetiştirmekti. Ama benim külüstür bilgisayar PhotoScape'i açınca fanları çoşuyor ve birden kapanıyor. O yüzden korka korka 1-2 sayfa ancak yapabiliyorum, hatta bazen boşa gitmesin diye sayfanın yarısında kaydediyorum. Ancak bu sorun devamlı olmayacak en geç 1-2 ay içinde (Güya yılbaşından önce alıyorduk :) bir laptop alacağız sadece abime fiyatları pahalı geldiği için indirimli bişeyler bakıyoruz. Renkli Tommikslerdeki gecikme elimde olmayan bir durumdan kaynaklı anlayacağınız. Yoksa bana kalsa 1 günde balonlayıp vereceğim :)

Diğer yandan forumdaki karikatür derlemelerim olsun, forumda okuduğum her çizgi romana ayrı ayrı teşekkür etmemin azalması olsun bunların nedenini de anlatmak istedim. Foruma bugünlerde çok nadir giriyorum malesef. Şükrü Mister No'yu bitirmiş onu bile sonradan farkettim. Neredeyse son 3 haftadır çizgi romanda okumuyorum. Bunun nedeni forumdan veya çizgi romandan soğumam değil sadece kendi kabuğuma çekilmemdi. Karikatür derlemelerine gelince konu bulma sıkıntım ve bulduğum konuyla ilgili bir karikatürü haftalar sonra görmem gibi can sıkıcı olaylar nedeniyle uzunca bir ara verdim. Ona da ne zaman devam ederim bilmiyorum.

Hepinize Saygılarımla...

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,845
Sevgili Abdullah,
insanın her günü aynı geçecek diye bir kural yok
önemli olan senin diyarda olman
ama bir sorunun varsa da bir abla olarak benimle paylaşabilirsin.
Sorumluluk sahibi bir yetişkinin yapacağı şekilde bizleri haberdar ettin; kendi adıma sana çok teşekkür ederim. Umarım yeni bilgisayarın en istediğin hangisiyse yakında alınır. Kendine lütfen çok iyi bak :22::22::22::34:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,098
37,241
İstanbul
Sevgili abdullah, mevcut durumunla ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissetmen burayı, bizleri, çizgi romanı ne kadar önemsediğini gösteriyor. Bu çok güzel. Günlük hayatın koşuşturmacası ve sıkıntıları içerisinde hepimiz zaman zaman molalar vermek zorunda kalabiliyoruz. Ama bu molalarda dahi aklımız hep burada, çizgi romanda oluyor. Lütfen kendini rahat hisset. Ne zaman istersen o zaman kaldığın yerden devam edersin. Ki zaten anladığım kadarıyla düşük yoğunlukla devam da ediyorsun.

Hiç unutma, burası senin!

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,484
hiçbiryerde :)
sevgili abdullah sorumluluk hissetmen güzel,
elinde olmadan sözünü tutmayı geciktirmişsin ama
teknik ve zamanla ilgili sorunlar her zaman olabilir,
bunlar doğal şeyler.
eylemlerinle kendini tanıtmıştın zaten,