Öncelikle hepinizi verdiğim müjde geç kaldığı için ve bekleyenleri üzdüğüm için özür dilemek isterim. Aslında planlar yılbaşında Tommisk'eri yetiştirmekti. Ama benim külüstür bilgisayar PhotoScape'i açınca fanları çoşuyor ve birden kapanıyor. O yüzden korka korka 1-2 sayfa ancak yapabiliyorum, hatta bazen boşa gitmesin diye sayfanın yarısında kaydediyorum. Ancak bu sorun devamlı olmayacak en geç 1-2 ay içinde (Güya yılbaşından önce alıyorduk bir laptop alacağız sadece abime fiyatları pahalı geldiği için indirimli bişeyler bakıyoruz. Renkli Tommikslerdeki gecikme elimde olmayan bir durumdan kaynaklı anlayacağınız. Yoksa bana kalsa 1 günde balonlayıp vereceğim
Diğer yandan forumdaki karikatür derlemelerim olsun, forumda okuduğum her çizgi romana ayrı ayrı teşekkür etmemin azalması olsun bunların nedenini de anlatmak istedim. Foruma bugünlerde çok nadir giriyorum malesef. Şükrü Mister No'yu bitirmiş onu bile sonradan farkettim. Neredeyse son 3 haftadır çizgi romanda okumuyorum. Bunun nedeni forumdan veya çizgi romandan soğumam değil sadece kendi kabuğuma çekilmemdi. Karikatür derlemelerine gelince konu bulma sıkıntım ve bulduğum konuyla ilgili bir karikatürü haftalar sonra görmem gibi can sıkıcı olaylar nedeniyle uzunca bir ara verdim. Ona da ne zaman devam ederim bilmiyorum.
Hepinize Saygılarımla...
Diğer yandan forumdaki karikatür derlemelerim olsun, forumda okuduğum her çizgi romana ayrı ayrı teşekkür etmemin azalması olsun bunların nedenini de anlatmak istedim. Foruma bugünlerde çok nadir giriyorum malesef. Şükrü Mister No'yu bitirmiş onu bile sonradan farkettim. Neredeyse son 3 haftadır çizgi romanda okumuyorum. Bunun nedeni forumdan veya çizgi romandan soğumam değil sadece kendi kabuğuma çekilmemdi. Karikatür derlemelerine gelince konu bulma sıkıntım ve bulduğum konuyla ilgili bir karikatürü haftalar sonra görmem gibi can sıkıcı olaylar nedeniyle uzunca bir ara verdim. Ona da ne zaman devam ederim bilmiyorum.
Hepinize Saygılarımla...