Star Wars Clone savaşları

cbilen

Yeni Üye
4 Eyl 2010
103
167
İstanbul
Star wars clone savaşlarının 7 adet çizgi roman dizisini arıyorum.Telif hakları sebebi ile hep silinmiş ama belki link verebilecek bir arkadaş olabilir.:D
Teşekkürler

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,149
İstanbul-İzmir
Aynı sebebten linkte verilemez arkadaşım
Kitabın rafta olduğunu ve satıldığını gösterdiği için siteden kaldırdık.
Yoksa en az senin kadar bende merak ediyorum ve okumak istiyorum ki zaten gidip parayla alıyorum.
Yanlışta anlama sana kızmıyorum bende aynı senin görmek isterim ama önce kanunlar sonrada etik kurallar yüzünden ne link verebiliriz nede yayınlayabiliriz.

cbilen

Yeni Üye
4 Eyl 2010
103
167
İstanbul
Haklısın, etik olmadığını biliyorum ama bu kadar pahalıya da satılmaz ki. Adamlar yarı fiyatına verse bir an bile düşünmeyeceğim. Yaptıkları resmen çok paran varsa oku ama kısıtlı varsa karşısında yalan dur diyorlar.:(

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,149
İstanbul-İzmir
Haklısın sevgili dostum ancak yayınevlerinede anlatmaya çalıştık ,cevabları şu oldu.
Zaten yüksek telif hakkı ödüyoruz bastığımızıda kaliteli yapıyoruz kurtarmıyor abi:D
Şakası bir yana ya kaliteden ödün verecekler kötü baskı kalitesiyle okuyacağız.
Yada bu yüksek fiat politikasıyla.

cbilen

Yeni Üye
4 Eyl 2010
103
167
İstanbul
Ya da cesur biri çıkacak hem kaliteli basacak hem ucuza satacak ve sonunda görecekler ki ucuza satıldığında daha çok satılıyor ve pahalı fiyata satmaktan daha çok kazandırıyor. Birazcık akıllı olsalar şunu fark ederler kitap okuyan için en büyük zevk o kağıtları tutmak, onun o mürekkep kokusunu alarak okumak ve saklamaktır. Belki büyük konuşmak olacak ama fiyatlar cazip olsa kimse gidip e-kitap okumaz. Eline alıp okumaya çalıştığın okuyucu (ister reader olsun ister ipad) kitabın yerini asla tutamaz. Zaten tutacak olsa bütün kütüphaneler kitapları atıp e kitaba dönerler.