Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Keşke paylaşılan kitapların, varsa İngilizce, Türkçe, Fransızca vs.
adları da arama motorunda gözükse... Hiç olmazsa aynı şeyi tekrarlamak zorunda kalmayız.
Çok teşekkürler. Emek verip böyle güzel eserlerle bizleri mest ediyorsunuz. Ne yazık ki teşekkür etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Kusuruma bakmayın.
Yıllar önce TÇÇT çevirisini okumuştum.
Harika bir kitap.
James Bond romanlarına da bolca göndermesi var.
1960'larda basılan Başak Dedektif Romanları Serisini bilenler mutlaka vardır. Mickey Spillane, Ian Fleming gibi türün en sevilen yazarlarının muhteşem romanlarını yayınladılar. Ben 1990'larda üniversitede okurken bu serinin ve Akba Polisiye Serisinin tamamını almıştım İzmir Sevgi Yolu'ndaki sahaflardan. Akba'yı yıllar içerisinde elimde tutamadım ama Başak Polisiye Serisi hâlâ durur arşivimde. Elimden çıkarmaya kıyamadığım ender kitaplardan oluşuyor. Bir de Agatha Christie'nin 1980 basımı kitapları. O seri de tam şekilde duruyor.