Spider-Man (1994–1998) çizgi filmlerinin sağlam linkleri var mı?

servetezer

banned
2 Mar 2013
32
9
Spider-Man (1994–1998) çizgi filmlerinin sağlam linkleri var mı?

Maalesef torrentta yok ve link olaraksa çoğu kırık sağlam linklerini bilen varsa yazarsa sevinirim.

user01

Kıdemli Üye
15 Ocak 2010
102
145
Bursa
bende 5 sezonuda var,ilk iki sezon avi formatında türkçe dublajlı,3 sezon mkv formatlı hem türkçe dublajlı hemde ingilizce,fakat şuan uploadlama gibi bir şansım yok. Geriye tek bir seçenek kalıyor dizimag :)

akim

Kıdemli Üye
29 May 2011
199
423
dizimag ta bütün sezonları var, oradan izleye bilirsin

servetezer

banned
2 Mar 2013
32
9
bana dizimag sitesini yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler bu siteden spiderman ın başka çizgi filmlerine ulaştım batman in çizgi filmlerine ulaştım avengers in çizgi filmlerine ulaştım dahası batman in çizgi filmlerini görünce başka hangi çizgi filmleri var diye turkcealtyazi.org sitesine baktım ve orada görsel bir şölenin çizgi filminin çıktığını görüp sevinçten deliye döndüm Batman: The Dark Knight Returns Part 1 ve Batman: The Dark Knight Returns Part 2 nin çizgi filmi çıkmış zamanında Milliyet gazetesi bu çizgi romanı vermişti şimdi 2 part halinde çizgi roman olmuş Superman var Joker var inanılmaz gelişmeler var ama finali bozulmasın diye buraya yazmıyorum Spiderman ın çizgi filmini ararken yolum sizler sayesinde dizimag sitesine düştü oradan da görsel bir şölene ulaştım şu an tüylerim diken diken yazıyorum hepiniz sağ olun arkadaşlar başka arkadaşlara kolaylık olsun diye önce dizimag sitesinin tam adını yazıyorum

Batman: The Dark Knight Returns Part 1 ve Batman: The Dark Knight Returns Part 2 yi buradan uyumlu gömülü alt yazı ile izleyebilirsiniz

görüntü biraz flu

daha net izlemek için

torrentz.eu sitesine Batman: The Dark Knight Returns Part 1 yazın

sonra

Batman The Dark Knight Returns Part 1 2012 DVDRip XviD ViP3R » movies seçin

buyrun link

bir saatte iniyor

bu da uyumlu altyazı

cam gibi görüntü

Batman: The Dark Knight Returns Part 2 filmi için gene torrentz.eu sitesine yazın

en üstteki

Batman The Dark Knight Returns Part 2 DVDRip XviD DiSPOSABLE » movies divx xvid video

seçin

iki film içinde kickasstorrents.com u önerdim sağlam temiz hızlı ve kota düşük

bu da uyumlu altyazı

cam gibi görüntü

çok açıklamalı yazdım yinede torrente hakim olamadığından filmleri indiremeyen olursa sorsun yardımcı olurum olmadı evine gelir yüklerim olmadı dvd ye kaydeder ev adresinize postalarım hizmetimde sınır yok yeter ki hep paylaşım olsun ÇİZGİ ROMANLARI SEVİYORUM BU SİTEYİ SEVİYORUM SİZLERİ SEVİYORUM FUNDA'YI SEVİYORUM BATMAN'I SEVİYORUM KENDİMİ SEVİYORUM YUPPİ ÇOK MUTLUYUM...

Son düzenleme: