Spawn

slowrock22

Yeni Üye
1 May 2011
3
0
arkadaşlar spawn'ın Türkçe çıkmış tüm yayınlarının bir koleksiyon tarzında linki varmı ? tek link yada ayrı ayrı farketmez cbr formatlı olursa iyi olur PSPde okumak için arıyorumda. Aramayı kullanarak 4 bölümünü indirdim ama 5-6 lar kırık. birde 6dan sonraki yayınlarıda varsa link verirseniz çok mutlu olurum :)

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,149
İstanbul-İzmir
arkadaşlar spawn'ın Türkçe çıkmış tüm yayınlarının bir koleksiyon tarzında linki varmı ? tek link yada ayrı ayrı farketmez cbr formatlı olursa iyi olur PSPde okumak için arıyorumda. Aramayı kullanarak 4 bölümünü indirdim ama 5-6 lar kırık. birde 6dan sonraki yayınlarıda varsa link verirseniz çok mutlu olurum :)

yuh yahu yuh!!
ne güzel diyorsun dört bölüm indirdim okudum ama 5-6 kırık?
ve sonra dur bu emekçiler sazandır birde olmayanları isteyeyim onuda verirler bana nasılsa?
yahu insan indirdiğine bir teşekkür eder bir sağol derde yüzü olur dahasını istemeye!!
birde 1 Mayıs bu gün emekçilere bayram ...
yüzsüzlüğün bu kadarına pes..

slowrock22

Yeni Üye
1 May 2011
3
0
öyle bir amacım yok. kırık olan linkler için neden teşekkür edeyim ki ?

anil1133

Yeni Üye
3 Eyl 2010
21
3
kardeşim biz burda senin hizmetçilerin değiliz,burda insanlar emek harcayarak gönüllerinden koparak kitaplar buraya koyuyorlar,sen bir teşekkür edeceğine hala yenisini istiyorsun..Lokanta değil burası..Önce bunu öğren.

slowrock22

Yeni Üye
1 May 2011
3
0
eski konuları güncellemek istemedim. bazı forumlarda teşekkür ediyorum eski konuyu güncelledim diye tonla laf yiyorum. eğer güncellemek sorun olmazsa tabiki teşekkür ederim.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,141
4,712
link

eski konuları güncellemek istemedim. bazı forumlarda teşekkür ediyorum eski konuyu güncelledim diye tonla laf yiyorum. eğer güncellemek sorun olmazsa tabiki teşekkür ederim.

Sevgili dostum !
Öncelikle şunu hatırlatmama izin verin .Cizgidiyarı başka forumlara benzemez ;her ne kadar çizgi üzerine kurulu olsakta temelde anlayış,yardımlaşma ve hoşgörü vardır.Anladığım kadarı ile başka forum/sitelerde aradıklarınızı bulamamışsınız.Burada bulacağınızdan hiç şüpheniz olmasın en kısa zamanda geçekleşir.Ama diğer arkadaşların dikkatini çeken 3 cevaptan sonra bu tür yaklaşım şık olmamış .Neyse çözüm bulunur.Sevgi ,saygı ve muhabbetle.