Sizce Hangi Üniversiteye Gitmeliyim (Yurt İçi / Yurt Dışı)

ßy_Tao

Yeni Üye
26 Nis 2011
11
0
Lüleburgaz
Arkadaşlar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler(İngilizce) Kazandım Türkiyede (13.000tl Okul + 4000tl Yurt)

Bir de

Bosna-Hersek Uluslar Arası Burç Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Gidebilirim Belgelerim Hazır (5.000tl okul + 4000tl Yurt) + Avrupa Ülkelerinde ve Türkiyede Geçerli Diploma ( Türkiye ile Denkliği Var )

Kararsız kaldım sizce hangisine gitsem daha iyi olur?

KelimelerKafi

Yeni Üye
29 Ağu 2009
17
0
sana altın tavsiye vereyim çinde üniversite oku çin kültür yaz internet sitesinde eğitim haberlerine bak çok daha az maliyetlidir getirisi tahmin edemiyeceğin şekilde büyük olur üstten 2. habere bak

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
Yönlendirme veya yorum olarak algılanmasın !
Fakat Çin gerçekten bu konudada büyük derecede gelişti.
Doğma büyüme Amerika'lı olan yiğenlerim bile üniversiteyi Çin'de okudular. Master içinde İspanya'yı seçen bir yiğenim şu an dünyaca bilinen bir bankada çalışıyor ve senede 1 terfi ediyor.
Bunun yanında istemeden öğrendiği Çin'cede cebinde +1 puan etti.

ßy_Tao

Yeni Üye
26 Nis 2011
11
0
Lüleburgaz
Benim bu ikisinden birisini secmem lazım... Şu an için başka alternatifim yok... Tavsiye ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,142
4,714
Bir fikir edinmek amacıyla sorduğunuzu anlıyorum ama böyle bir soruya burada doğru yanıt bulmak pek akıllıca olmaz .Öncelikle aile durumunuzu ,ekonomik varlığınızı aile bağlarınızı çok iyi bilmek gerekir.Ancak o zaman şuraya git demek akıl karı olur.Her nereye gidersenizde başarılar ilerim.Benim oğlan Ankara türk hava kurumu üniv.hava yolları işletmenliğini kazandı ama gitmek istemiyor ki ona bile karışmam ki karar verecek olan sizsiniz.Unutmayın mutlu olacağınız bir meslek ve tercih yapmalısınız.

gobalak

Kıdemli Üye
6 Tem 2011
183
271
İstanbul
Bu seçimi kendin yapman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yaptığın seçim ve sonucu ile hayatının sonuna kadar sen yaşayacaksın. İyisiyle, kötüsüyle.
Kendin için en iyi seçimi yapman dileğiyle...

11 Nis 2010
589
585
Bence İstanbul'da oku, İngilizce de çok iyi olur.
Yurtdışı okullarında okuyup boşta gezen o kadar çok tanıdığım var ki şaşarsın,
Çoğu Uluslararası İlişkiler mezunu, denkliği olan okullarda okudular.