Sizce en iyi martin mystere kitaplari hangileri

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
82 dogumluyum cocukken babam vasitasiyla benimde bagimlisi oldugum bu seriyle siteniz sayesinde yeniden karsilastim, bir cirpida 15 kitap filan okudum, sizce serilerin en iyi kitaplari hangileri, bana fikir verebilirseniz ona gore download ve okuma sirasina koymak istiyorum

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,556
13,759
iskenderun-Hatay
Martin'in bütün maceraları güzeldir ama okumaya Tay Yayınlarının yayımlamış olduğu sayı 1 den başlayarak başlasanız bence daha keyifli olur..(Ben öyle yaptım)

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,604
Kasımpaşa
Sayın "Tıbbiyeli" kullanıcı adlı üye, bu forumda sizin kötü Türkçe'yle yazdığınız mesaja tüm iyi niyeti ile cevap veren bir başka üyeye verdiğiniz cevap tarzı bu forumda benim tarafımdan hoş karşılanmamaktadır. Düzgün Türkçe kullanımına dikkat etmenizi, verdiğiniz cevaplarda asgari özeni göstermenizi rica ederim.

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Sayim savok, istemeden sizi kirdigim icin kusuruma bakmayin, yazdigim cumledeki yazim ve veya dilbilgisi hatalarini ozel mesaj olarak yollarsaniz hatami ogrenmis olurum; iyi niyetle verilmis cevaplara kotu niyetle yaklastigimi dusundugunuz icin uzgunum, sizde bu dusunceyi uyandiran hatami da ozel mesaj olarak atarsaniz sevinirim, iyi geceler..

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
313
14,317
Özel mesaja gerek yok.Son mesajınızda ki yazım hataları ortada zaten...
Çoğu hatalı yazılmış. Altta düzelttiğim mesajınız ve onun altında da düzeltilmemiş hali görülüyor...

Sayın Savok; istemeden sizi kırdığım için kusuruma bakmayın, yazdığım cümledeki yazım hatalarını özel mesaj olarak yollarsanız hatamı öğrenmiş olurum. İyi niyetle verilmiş cevaplara kötü niyetle yaklaştığımı düşündüğünüz için üzgünüm, sizde bu düşünceyi uyandıran hatamı da özel mesaj olarak atarsanız sevinirim, iyi geceler..

Sayim savok, istemeden sizi kirdigim icin kusuruma bakmayin, yazdigim cumledeki yazim ve veya dilbilgisi hatalarini ozel mesaj olarak yollarsaniz hatami ogrenmis olurum; iyi niyetle verilmis cevaplara kotu niyetle yaklastigimi dusundugunuz icin uzgunum, sizde bu dusunceyi uyandiran hatami da ozel mesaj olarak atarsaniz sevinirim, iyi geceler..

Klavyeniz Türkçe karakterler içermiyor galiba!

Son düzenleme:

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Telefondan yazdigim icin turkce karakter kullanamiyorum. fakat yazimdaki "dilbilgisi ve veya yazim hatalarini", yazim hatalari olarak degistirmissiniz, yazim hatalariyla dilbigisi hatalari farkli oldugundan bu duzeltmeniz dogru degildir, sayin savok ozel mesaj atarak benimle iletisime gecmis bulunmaktadir kendisine tesekkur ederim,ozel mesaj istememin sebebi iyiniyetli oldugunu dusundugum kisinin farkettigi hatalarimin topluluk icinde yazilmasi yerine ozelden yazilmasidir"amac hata duzeltmekse", ben bu tarz bir foruma ilk defa yaziyorum, yazdiklarimda hatalar varsa ozel mesaj olarak atmanizi tercih ederim,size kalmis..sizin Turkce karekter diye yazdiginiz kelimeyi Turkce karakterler olarak duzeltmiyorum cunku ne demek istediginizi anladim ve beser sasar. İyi geceler

Son düzenleme:

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Ben o cevabi soruma cevap verme nezaketi gosteren uyeye vermedim, o cevabin amaci konunun ustlerde cikmasini saglamak, boylece daha cok kisi konuyu gorup fikir verebilecek diye dusundum, bana cevap veren uyeye saygisizlik yapmak istemedim fakat uyelere tek tek tesekkur etmek yerine konu amacina ulastiktan sonra toplu olarak tesekkur etmeyi dusundum..

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
313
14,317
Telefondan yazdigim icin turkce karakter kullanamiyorum. fakat yazimdaki "dilbilgisi ve veya yazim hatalarini", yazim hatalari olarak degistirmissiniz, yazim hatalariyla dilbigisi hatalari farkli oldugundan bu duzeltmeniz dogru degildir, sayin savok ozel mesaj atarak benimle iletisime gecmis bulunmaktadir kendisine tesekkur ederim,ozel mesaj istememin sebebi iyiniyetli oldugunu dusundugum kisinin farkettigi hatalarimin topluluk icinde yazilmasi yerine ozelden yazilmasidir"amac hata duzeltmekse", ben bu tarz bir foruma ilk defa yaziyorum, yazdiklarimda hatalar varsa ozel mesaj olarak atmanizi tercih ederim,size kalmis..sizin Turkce karekter diye yazdiginiz kelimeyi Turkce karakterler olarak duzeltmiyorum cunku ne demek istediginizi anladim ve beser sasar. İyi geceler

Sayın üyemiz:
TDK Güncel sözlük
yazım
isim, dil bilgisi
1. isim, dil bilgisi Bir dilin belli kurallarla yazıya geçirilmesi, imla
"Dün anlattıklarımı yazıya geçirirken bir yığın yazım yanlışı yapmışlar." - İ. Aral
2. Yazma işi
"Selçuk'u bu çurçur işlerden daha ciddilerine, piyes yazımına ben ittim." - H. Taner

Görüldüğü gibi, yazım demek yeterli.Yazım, dil bilgisi ve imla aynı anlamlara gelmektedir.Yukarıda da görüleceği gibi "karekterler" demişim,"karakterler"olmalıydı.Hemen düzeltirim.

Bundan sonra Türkçe karakterler içeren bir araçla yazarsanız, sorun olmaz sanırım.Yine de telefonla yazmak zorunda kalırsanız, durumu altta açıklayın lütfen.İyi geceler ve esenlikler dilerim...

Son düzenleme:

Tibbiyeli

Yeni Üye
5 Kas 2012
13
6
Yazim kelimesi imla anlamini tasir fakat her yazim kelimesi imla anlaminda degildir,bunu size soyle acikliyim ikiden cok anlami olan bir kelimenin iki
anlami kullanilacaksa ve ikinci anlami niteleyen baska bir kelime varsa, o kelime kullanilir, sonucta bu sifat tamlamasi..

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
989
Arkadaş bir fikir almak istemiş, istediğine isteyeceğine pişman olmuş.
İnşallah hevesi kırılmaz.

Neyse konuya dönersek,

Tay yayınları benim ençok beğendiğim seri. Bana kalısa burdan başla.
Başka seriye başladıysan eğer o seriden devam etmende mantıklı.