Forumda sürüsüyle çizgi roman var. Ancak kapağında bikinili (yada kostümlü ama bikini gibi), çıplak, iç çamaşırlı vs... ve çok iddialı hatlara sahip kadın karakterler görünce otomatik olarak o çizgi romanı okuyasım gelmiyor.
Örnek (forumda en son gördüğüm için bunu kullanıyorum );
Belki çok iyi bildiğim bir serinin o tür bir kapağı değilse...
Bknz : X-Men serileri ve Emma Frost.
Ancak o dahi X-Men serilerinin geneline göre oldukça vasattı.
Demek istediğim kapağına bu tür resimler eklediklerinde amaç bir pazarcı edasıyla GEL GEL yapmak oluyor. Çizgi roman okuyucularının çok büyük kısmının erkek olduğunu bilip ona göre bu tür kapaklar hazırlamak, içeriğin o kadar da iddalı olmadığını peşinen kabul etmek gibi oluyor. Bununla birlikte gerçekten kaliteli bir işin kapağı oldukça sade olabilir.
Çizgi romanda sıklıkla kapakları süsleyen aşırı hatlara sahip kadınlardan hoşlanmıyorum. Öyle bir iş yapın ki içeriği ile yıllarca konuşulsun, kapağı görüp gelen adamların yarım yamalak okudukları bir şey olmasın.
Örnek (forumda en son gördüğüm için bunu kullanıyorum );
Belki çok iyi bildiğim bir serinin o tür bir kapağı değilse...
Bknz : X-Men serileri ve Emma Frost.
Ancak o dahi X-Men serilerinin geneline göre oldukça vasattı.
Demek istediğim kapağına bu tür resimler eklediklerinde amaç bir pazarcı edasıyla GEL GEL yapmak oluyor. Çizgi roman okuyucularının çok büyük kısmının erkek olduğunu bilip ona göre bu tür kapaklar hazırlamak, içeriğin o kadar da iddalı olmadığını peşinen kabul etmek gibi oluyor. Bununla birlikte gerçekten kaliteli bir işin kapağı oldukça sade olabilir.
Çizgi romanda sıklıkla kapakları süsleyen aşırı hatlara sahip kadınlardan hoşlanmıyorum. Öyle bir iş yapın ki içeriği ile yıllarca konuşulsun, kapağı görüp gelen adamların yarım yamalak okudukları bir şey olmasın.
Son düzenleme: