Siyahlar İçindeki Kral - Simbiyot Örümcek Adam #05 [TAMAMLANDI]

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,163

Symbiote%2BSpider-Man%2B-%2BKing%2BIn%2BBlack%2B%25282020-%2529%2B05%2B%2528of%2B05%2529-000.jpg

İlk Gizli Savaş sonrası Peter Parker uzaylı teknolojisi tarafından üretildiğini düşündüğü yepyeni bir kostümle birlikte evi New York’a döndü. Yaptığı bu kostüm onun her düşüncesine cevap veriyor, şekil değiştirebiliyor, kıyafetlerini değiştirebiliyor ve kendi ürettiği eşsiz örümcek ağını sınırsız şekilde üretebiliyor!

Şimdiyse Peter Parker, yeni siyah kostümüyle, kişisel hayatını, Bugle’daki fotoğrafçılık işini ve mahallenin arkadaş canlısı Örümcek Adam’ı olarak şehrini korumak arasında hayatına denge getirmeye çalışıyor.

Peter Parker’ın, uzaylı kostümü düşüncelerini belli etmese de bir kostümden daha fazlası…

Herkese iyi okumalar...

NightMare420

Aktif Üye
8 Şub 2021
311
1,027
İşte bu süper bir haber şimdi absolute Carnage öncesi döneme baslayabilirim çok ama çok teşekkür ederim değerli çizgi bölgesi ekibi.

afu

Onursal Üye
1 Şub 2011
716
5,495
İstanbul
Uzun bir seri idi, tüm emek verenlere teşekkür ederim.

Bir konuda yardım istiyorum :8:
Okuma listenize göre;
Venom'un Ağı - Empyre'ın sonu
Venom #34
Siyahlar içindeki Kral #5
Venom #200, sayılarını sitenizde bulamadım ?

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,163
Uzun bir seri idi, tüm emek verenlere teşekkür ederim.

Bir konuda yardım istiyorum :8:
Okuma listenize göre;
Venom'un Ağı - Empyre'ın sonu
Venom #34
Siyahlar içindeki Kral #5
Venom #200, sayılarını sitenizde bulamadım ?

Teşekkür ederim.
Empyre'ın Sonu'nu Ücra Çizgi Roman çıkaracaktı ki bu event için çok da önemli bir sayı değil aslında. Venom #34 ve Siyahlar İçindeki Kral #05'in de bu ay içinde tamamlanmasını bekliyorum. Venom #200 içinse bir şey diyemem her iki haftada bir erteleniyor :D

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,831
11,041
Uzun soluklu bir seri yayınlandı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Ellerine yüreklerine sağlık iyi ki varsınız. Sağlıklı günler dilerim.