Siteye Giriş Sorunu

12 Şub 2010
15,003
546,860
Kimi arkadaşların siteye girmekte sorun yaşadıklarını okuyordum. Bir kaç günden beri ben de aynı dertten muzdaribim. Bugün rekor kırdım ve iki saat uğraştıktan sonra şimdi siteye girebildim. Bu işten anlayan arkadaşlar bir açıklama yaparlarsa sevinirim. Herkese selamlar...

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,004
11,339
Sorun sizlerden kaynaklı değil üstadım. Server altyapısında sorun yaşamaktayız, konuyla ilgili çalışmalarsa klasik gelebilir ama inanınki her türlü imkanlarla sürmekte.

zagorabi

Aktif Üye
28 Ağu 2010
230
356
Ben yaklaşık bir aydır benzer sorunu yaşıyorum, bazen sadece gündüz saatlerinde ve 4-5 saat (siteden hiç çıkmamak kaydıyla) bağlanabiliyorum, sık sık alt sayfalara geçişte siteden çıkıyorum vb. bir çok sorun yaşıyorum, sorunun site ile birlikte kendi ayarlarımda olduğunu sanıyordum ama değilmiş ve bunu dün öğrendim. Siteye Explorer ve Mozilla üzerinden bağlanmaya çalışmak fark etmiyor, bende sadece gündüz 13 ila 18 saatleri arasında izin veriyor genelde sistem yada site.

Dün sitenin bir alt sayfasına tıkladığımda Windows beni güvenlik açığı olmakla ve saldırı olasılığıyla ilgili bir mesajla ikaz etti ve siteye erişimi kilitledi yerine aynı sayfada makineyi sanal makine haline getiren bir programın sayfası çıktı, daha önce çıkan uyarılarıda göz önüne alarak araştırdım ve;

''Veri Yürütme Engellemesi (DEP)
Windows Vista Service Pack 1'de, Internet Explorer 8'de varsayılan ayarı açık olan Veri Yürütme Engellemesi (DEP), çeşitli kodların yürütülebilir bellek alanına yazmasını engelleyerek bilgisayarınızı virüslerden ve diğer güvenlik tehditlerinden koruyan bir güvenlik özelliğidir.''

ikazı ile karşılaştım, daha önce manuel olarak siteye izin vermeye çalıştıysamda sistem izin vermediği için başarılı olamamıştım. Özetle: site'deki bazı kodlar bazı işletim sistemleri ve güvenlik duvarları tarafından saldırı olarak algılanmakta ve siteye erişim engellenmektedir anladığım kadarıyla, belli saatler nasıl izin veriyorda girebiliyoruz onu anlıyamadım umarım konu hakkında bizleri aydınlatacak arkadaşlar çıkar. Sorun bir an önce giderilir umarım...

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
980
İzmir
Ben de 8-10 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle gündüzleri hiç giremiyorum, arada bazı günler geceleri bu saatlerde girebiliyorum. Çözümü var mı durum nedir? Youtubesal dnsler varken sorun yoktu, bir süredir otomatik dns kullanıyorum alakası olabilir sanırım.

12 Şub 2010
15,003
546,860
Dostlar, şu anda sitede 18 kayıtlı üye mevcudu görünüyor, belli ki siteye girilemiyor. Ben saat : 12.00 den itibaren 18.00 e kadar giremedim. Buna acil çözüm lazım...