cengizgul
Çeviri & Balonlama
- 29 Ağu 2011
- 753
- 1,715
hernekadar çizgi roman paylaşımı olmasada bu konu ziddu gibi sitelere çizgi roman indirmek için girdiğimde canımı sıkan çok pencere ve reklamdan bunaldım.özellikle flash reklamlarda olan uygunsuz içeriklerdende.sorunu çözdüm ve aynı dertten yakınan arkadaşlara yardımcı olmak istedim.
eğer mozilla firefox kullanıyorsanız bu açılan reklam sitelerinden ve sitelerdeki flash reklamlardan kolayca kurtulabilirsiniz nasılmı? sadece iki küçük eklentiyle.
açılan pencere ve reklamları engellemek istiyorsanız
ad block plus
eklentisini kurabilirsiniz.
flash reklamlardanda kurtulmak istiyorsanız
flashblock
eklentisini kurmanız yeterli olacaktır.
mozilla firefoxun üst barına sağ tıklayıp eklentiler çubuğunu aktif ederek veya araçlar/eklentiler kısmından eklentileri kaldırabilir ayarlayabilir istediğiniz reklamlara yada istediğiniz sitelerdeki reklamların açılmasına izin verebilirsiniz.
ie ve opera kullanmadığım için onların eklentilerini bilmiyorum onlar içinde vardır.
umarım canınızı sıkan reklamlardan ve flashlardan kurtulmanıza faydam olmuştur bu eklentiler sayfaların daha hızlı açılmasınada faydalı
eğer neti yavaş veya kotalı olanlar varsa çizgidiyarında onlarda bir kaç eklenti önerebilirim..
eğer mozilla firefox kullanıyorsanız bu açılan reklam sitelerinden ve sitelerdeki flash reklamlardan kolayca kurtulabilirsiniz nasılmı? sadece iki küçük eklentiyle.
açılan pencere ve reklamları engellemek istiyorsanız
ad block plus
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
eklentisini kurabilirsiniz.
flash reklamlardanda kurtulmak istiyorsanız
flashblock
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
eklentisini kurmanız yeterli olacaktır.
mozilla firefoxun üst barına sağ tıklayıp eklentiler çubuğunu aktif ederek veya araçlar/eklentiler kısmından eklentileri kaldırabilir ayarlayabilir istediğiniz reklamlara yada istediğiniz sitelerdeki reklamların açılmasına izin verebilirsiniz.
ie ve opera kullanmadığım için onların eklentilerini bilmiyorum onlar içinde vardır.
umarım canınızı sıkan reklamlardan ve flashlardan kurtulmanıza faydam olmuştur bu eklentiler sayfaların daha hızlı açılmasınada faydalı
eğer neti yavaş veya kotalı olanlar varsa çizgidiyarında onlarda bir kaç eklenti önerebilirim..