Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli dostumu tebrik ederim.
Yönetici olmasına çok sevindim.
Eminim ki şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çizgi romana çok değerli katkıları olacaktır.
Çizgi Diyarı'na ve çizgi romana büyük katkıları olan isimlerden birisi de sevgili Murat. Çok yönlü çalışmalarıyla hayatımıza renk katan dostum, yeni sorumluluğu ile bu katkılarını arttırarak devam ettirecektir.
İlk defa konu açmayı öğrendiğim, paylaşmanın tadına vardığım bu forumda şimdi çok da aşina olmadığım bir mecraya adım atarken yanlış yaptığım yerde uyarmanızı dileyerek tebrik eden bütün arkadaşlara aynı güzel sözlerle mukabele etmek istiyorum. Sağ olun, var olun.
Çizgi Diyarı'na varlığı ve katkılarıyla büyük değer katan sevgili "Shoryuken"in yönetici olması Diyar için büyük bir kazanç. Bu yeni görevinde de başarılı olacağından hiç kuşkum yok. Sevgili dostumu tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum. Yolun açık olsun sevgili "Shoryuken".
Çizgi Diyarı'na aktif bir katılımcı olmama vesile olan, kendisiyle şahsen hiç karşılaşmamış olmama rağmen dostum saydığım değerli Shoryuken'i kutluyorum. Çizgi Diyarı'na yeni değerler kazandırmayı artan bir ivmeyle sürdüreceğine hiç kuşkum yok.