Sherlock Jr. 1924 (Genç Sherlock)

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Sherlock Jr. 1924 (Genç Sherlock)

Yönetmen: Buster Keaton
Senaryo: Jean C. Havez, Joseph A. Mitchell, Clyde Bruckman
Tür: Kısa Metraj, Komedi, Fantastik
Vizyon Tarihi: 21 Nisan 1924 (ABD)
Dil: Sessiz Film
Müzik: Club Foot Orchestra, Myles Boisen, Sheldon Brown
Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD
Süre: 45 dk.
IMDb Rating: 8.2
IMDb Top 250: #195

sayfa-1.html

Keaton'un kendi canına kastı varmış hissine kapılacağınız; bi yandan 'uf' bi yandan 'haha' sesleriyle kucaklayacağınız bir film.
Teknolojinin sadece kameradan ibaret olduğu bu yıllarda bu insanların bize vermek istediklerini düşününce hayranlığım başka bir boyutta seyir alıyor.
agartan: motosiklet sahnelerini o zamanki teknoloji ile çektiğini düşünün bir...

Film, Amerikan Film Enstitüsü' nün yaptığı 100 yılın 100 filmi listesinde en komik filmler listesinde 62. sırada yer alıyor.
Aynı zamanda 1991 yılında Birleşik Devletler Kongre Kütüphanesi tarafından kültürel, estetik ve tarihi bakımdan taşıdığı önem nedeniyle
koruma altına alınan filmlerden biridir.

Çok çok keyifli... Ayrıca Time Dergisine göre tüm zamanların en iyi 100 filminden biridir.

Mutlaka izleyin..

**

agartan: Film 392 MB hacminde, Siyah-Beyaz 720p, Türkçe ara-yazılar üstündedir.

"rar" dosyasının şifresi: agartan

Buradan indirebilirsiniz:

Keyifli seyirler dilerim.

Ekli dosyalar

• sherlock.jpg
    sherlock.jpg
    19.7 KB · Görüntü: 16
Son düzenleme:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,507
5,019
Osmaniye
Bir Sherlock hayranı olarak fırsat bulabilirsem indirip seyredeceğim en kısa zamanda.

Ancak ben hala bekliyorum :)

Tüm dünyanın beklediği gibi...

images

images

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Bir Sherlock hayranı olarak fırsat bulabilirsem indirip seyredeceğim en kısa zamanda.

Ancak ben hala bekliyorum :)

Tüm dünyanın beklediği gibi...

images

images
Aradığınız filmin (filmlerin) tam ismini belirtirseniz belki arşivimde bulabilirim.

CAN_AVAR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2013
177
254
Aradığınız filmin (filmlerin) tam ismini belirtirseniz belki arşivimde bulabilirim.
Arkadaş "Sherlock" adlı Netflix dizisinin oyuncularıyla çekilecek yeni bir filmi beklediğinden bahsediyor. Diziden ayrı olarak en son 2016 yılbaşında "Abominable Bride" bölümünü gçörmüştük.