Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çizgi roman olarak sevmediğim tarz olmasına mutamadiyen ön yargılı aman ne olacak bi okuyak bakalım demiştim
sonradan fark ettimki hiçde fena değilmiş!!!
esasen ben bunun filmini seyretmiştim dediğimiz kitaplardan biri çıktı!!
bu özverili çalışmanızdan ötürü sizi saygıyla selamlıyorum...
` uzun ve bereketli bir ömür diliyorum,
Bir çırpıda sonunda üç sayısını okudum devamını merakla bekliyorum Edgar Wright'ın filmindeki kadar güzel anlatılmış kendine has espirileri ve İngiliz komedi filmlerini Hot Fuzz filmiyle beraber en iyi anlatan filmlerdendir.Simon Pegg ve Nick Frost ikilisini ayrı sevdirtmiştir beni (Lorel ve Hardy gibiler ).Çizimleri anlatımı kadar güzel olunca ayrı bir güzel olmuş.Çok teşekkürederim böyle güzel çizgiromanlar okuma fırsatı verdiğiniz ve bu çaba emekler için gönüldaşlar .
Aslında böyle zombidir vampirdir gibi şeyler hoş değil ama insanın hayatta kalmaya çalıştığı seriler hoşuma gitmiştir hep. Vampir zımbırtılarını Blade ve Underworld hariç sevmesemde, zombili seriler güzel oluyor.Elinize sağlık. Başarılarınızın devamını diliyorum.