Seviyorum hepinizi ve teşekkürler ediyorum.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
En başta benim ile ilgilenen nerdeyse elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadan ameliyatımı düzenleyen hoppidi paşam diyerek toparlayıp eve yollayan sevgili abim dostum yoldaşım Nadir Sıtkı Şinikoğlu'na (Bilmeyenler için Gülyabani). Elbette ameliyatı yapan Önder hocam değerli ameliyat ekibi ve tüm güleryüzlü Bağcılar eğitim araştırma hastenesi personeline ki inanılmaz sempatik ve içtenler. İşlerinide iyi biliyorlar.
Hepsine sonsuz şükran ve teşekkürler ederim.

Şimdi gelelim esas meseleye;
Okuma yazma bilmeden çizgi roman okumayı sevdiren rahmetli annem ve babam bile kırk kusur sene sonra çizgi roman sayesinde bu kadar kıymetli dostlar ne dostları "AİLE" bulacağıma ihtimal vermezlerdi...

Orada benimle ilgilenen Nadir hocam olsun, yanıma atlayıp gelen Uzung Güngör hocam, Ertuğrul Zeki abim, Raven Kara Mustafam, Mudi , Murat Turan Diksöz ve Sevgili Ozanay Alpkan Telefon ile arayıp bak atlayıp geleyim modun da hazırda bekleyen Profosörümüz Haluk abimiz olsun , La İzmir'de orada hazır kıtayız bekliyoz diyen MehmetAli hocam olsun, ömürümü yemesine rağmen vazgeçemediğim kadim dostum Timed Timuçin Edman olsun, yanımda olmak için İzmir'den kalkıp gelen kardeşim Umut Baygın olsun, Hastaneye taşıyan alıp gelen işinden gücünden olan Atilla Ulukanlı olsun hepiniz ailemsiniz ve ben ölene kadar hepinizi seveceğim.

Bakıyorum mesajlara aylardır sesi soluğu çıkmayan belki bana kızmış arkadaşlarımız bile konu hastalık olunca her şeyi unutup yüreklerini ortaya koymuş.

Biri çıksın desin bana hangi dostluk hangi arkadaşlık bu kadar değişik insanı bu kadar yapa bilirdi?

Seviyorum hepinizi ve çizgi romanı

ÇİZGİ ROMAN HEPİMİZİN!!!

Not Admin Savok seni unutmadım seni ayrıca bir köşede sıkıştırıp "öpecem" :D

Son düzenleme:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Bizde seni çok seviyoruz abi,
Dediğim gibi ameliyat sana vız gelir.
Bunu da hallettin.
Bir toparlanda gel İzmir'e.
Özledik seni.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,010
Bizde seni seviyoruz bizim köylü.
Hayırlı şifalar dilerim.
İyileş, kemere baskına geliyoruz.:Ğ

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,609
Sarıyer
Bu da geçti, seni sağlığına kavuştun ya gerisi önemli değil.
Bu arada Dampyr'i oku bir daha ki toplantıda imtihan edeceğim.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,145
Kasımpaşa
Sen artık yarım adamsın ki ne adamlar kalktı beni öpmeye ancak öpe öpe benim...
Neyse sen beni unut ondan sonra yok seni unutmadım adminim felan da filan, bırak olum bu ayakları...
Hadi len ordan...
Duygusal şerif...
İyileş de gel...
Asıl ben seni öpücem...

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,513
13,668
iskenderun-Hatay
Sanal alemde gerçek dostluk bu sitede var.Çizgi roman dostluğu gerçek dostluktur.Hem comics hem fumetti türünden hoşlanan Serifengin dostumuza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletirim..

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
653
1,483
Yazdıklarınıza duygulanmamak elde değil . . şu acımasız dünyada güzel dost bulmak çok zor . . kıskandım . . çünkü sizin bir değil birçok dostunuz var ne mutlu size . . geçmiş olsun dileklerimi kabul edin lütfen

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,129
ordu-turkey
Gerçek çr sever böyle olmalıdır zaten yoksa o kitapları okumanın anlamı olmaz.O kitaplar da dostluğu darda kalana el vermeyi sevgiyi ve saygıyı yıllardır zagor da conan da teks de teksas da tommiks de hep çizdiler.Bazen onları okurken içimizin cız ettiği anlar da olmuştur çoğumuzun çizgiroman sadece çizgiroman değildir.Mizah nasıl sadece mizah değilse değerli şerif bey tekrar geçmiş olsun.Allaha böyle dostlarınız olduğu için ne kadar dua etseniz azdır.İnsanı en çok yoran yıkan şey yalnız olduğu hissidir.Eğer dostlarınız varsa sırtınızdan bazen çok büyük yükler kalkar.Bu güzel insanlara selam olsun.

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,000
20,874
Doktor Dampyr'i okumasını tavsiye ettiğine göre, şerifin kanını Dampyr kanıyla değiştirmiş olabilir.
Savok, dikkatli ol bir sonraki toplantıda şerife fazla yaklaşma, imtihan edeceğim diyor, büyük tehlikedesin, aman dikkat...

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
908
4,745
İzmir
İzmir toplantılarımızın neşesi Şerifengin, sizi sağlığınıza kavuştuktan sonra en kısa zamanda aramızda görmeyi ümit ediyoruz.

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Şerif ömrümü yedin.
Ama bir ayaklan da gerisi önemli değil.
Geçmiş olsun tekrar.
Sevgilerimle...

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,140
20,821
Artık sağlığına kavuştun.Tez motora benzini koy, gel arkadaş. Seni özledik...

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
336
9,707
İstanbul
Sen bir tanesin tabi her kasaba da bir tane şerif olur. Yüzünden gülücükler eksik olmasın tekrar geçmiş olsun sevgili dostum