Sevgili veryabsurd üstadıma teşekkür ederim!

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,092
37,198
İstanbul
Üstadımız epeyce bir sayıda kırık linki yenileyerek bu çabaya çok önemli ve kıymetli bir destek verdi. Kişisel arşivimde de eksik olan eserlerin yeniden herkesin erişimine açık hale gelmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Bu tür desteklerin örnek teşkil edeceğini ve hepimizin motivasyonunu arttıracağını umuyor ve diliyorum.

Teşekkür ederim, üstadım.

Not: Bahse konu link yenilemeleri Kırık Linkler Listesinden, bulunabilir. Arşivlerini kontrol etmek isteyebilecek dostlar içi ilgili kırık link bildirimlerini birkaç günlüğüne kaldırmayacağız.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,050
Kasımpaşa
Üstadımız epeyce bir sayıda kırık linki yenileyerek bu çabaya çok önemli ve kıymetli bir destek verdi. Kişisel arşivimde de eksik olan eserlerin yeniden herkesin erişimine açık hale gelmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Bu tür desteklerin örnek teşkil edeceğini ve hepimizin motivasyonunu arttıracağını umuyor ve diliyorum.

Teşekkür ederim, üstadım.

Not: Bahse konu link yenilemeleri Kırık Linkler Listesinden, bulunabilir. Arşivlerini kontrol etmek isteyebilecek dostlar içi ilgili kırık link bildirimlerini birkaç günlüğüne kaldırmayacağız.

Nihat teşekkür ediyorsa ben hay hay ederim...
Teşekkürler sevgili veryabsurd.

veryabsurd

Çeviri & Balonlama
3 Ara 2014
492
6,166
Üstat, neredeyse tüm kırık linkleri yenileyerek asıl teşekkürü hak eden sizsiniz. Benim yaptığım ufacık bir destek vermek oldu sadece.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,135
77,417
hiçbiryerde :)
Paylaşma hissiyatı, bunun önemi böyle bir şey işte;
ben ne yapabilirim diye düşünmek ve çaba göstermek.
Herkesin katılımıyla, birlikte daha iyisini yapmak mümkün.
Teşekkür ediyorum değerli katkıları için sevgili "veryabsurd"
dostuma.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,904
On yıldan fazla süredir katkıda bulunamadığım Vikipedi'de böyle kıymetli yardımları/dokunuşları hiç sezdirmeden ve "bakın bunu ben yaptım işte" diye böbürlenmeden yapan bir grup Vikipediste gayrıresmi olarak "VikiPeri" (WikiFairy) ve "VikiMelek" vs gibi isimler verilmişti.(hala da vardırlar mutlaka)

"veryabsurd" üstadımız da bu forumun "DiyarPerisi" olsa gerek. Ben de ona teşekkür ediyor, katkılarının devamını diliyorum. İyi ki varsınız sevgili dostum.