Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Uzung kardeşim doğum günün kutlu olsun.Doğum gününün böyle güzel bir güne gelmesi de ayrı bır güzellik.
Değerli kardeşim ailen ile,sevdiklerin ile birlikte uzun mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.
Güngör bey,
doğum gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyor,
sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçecek nice nice yıllar diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
Değerli dost,samimi cana yakın ve asla sevdiği insanları yolda bırakmayan harika bir arkadaşımızın doğum gününü kutluyor,tüm güzellikler seninle olsun diliyorum.
Sevgili dostum, sana sağlık diliyorum, mutluluk diliyorum, hiç "yangın" olmasın istiyorum, uzun yaşamanı istiyorum, sevdiklerin hep yanında olsun, günlerin çok güzel geçsin istiyorum.. Bu mübarek gecede edilen dular seninle olsun. Nice Yıllara sevgili kardeşim..
Belki yüz yüze tanışma imkanı olmadı ama yorumlara bakınca guzel insan olduğunuz anlaşılıyor, insanlığınız kadar güzel günler dileklerimle doğum günün kutlu olsun dost..
Ne kadar şahsen tanımasamda forumdan izlediğim kadarıyla, yılmayan çizgi için paylaşımdan ödün vermeyen bir arkadaşımızsınız.Doğum günününüzü kutlar ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
Öğretmen,İdareci,İtfaiyeci,Taramacı,Balonlamacı,
Ağabey,Baba,dost ve bir tanecik rafting sporcumuz
Güngör hocama sevdikleriyle beraber mutlu yıllar dilerim...
Değerli hocam;
Doğum gününü kutlar,sağlık,sıhhat dolu mutlu yılları sevdiklerinle birlikte olmanı dilerim.
Arkadaş insan yaşlandıkça doğum gününü neden kutlar,anlamadım