Sevgili Shoryuken hk.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,137
37,524
İstanbul
Bugün açtığı konuyla onuncu balonlama çalışmasını tamamlayan sevgili Shoryuken "Çeviri-Balonlama" üye grubuna dâhil edilmiştir.

Büyük emek ve özveri gerektiren tüm çalışmaları için teşekkür ederiz.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,907
Kamlançu
Teşekkür ederim. Diğer arkadaşları tebrik ederken bir de baktım ben de onlara karışmışım. :)
Forumda indirdiğim kitaplar için kuru teşekkürün yeterli olmadığına kanaat getirip "karşılık olarak ne yapabilirim?" diye düşündüm. Elimde eski kitaplarımdan maalesef hiçbirisi bulunmadığı için tarama yapıp katkıda bulunamayacağıma göre işin mutfak kısmındaki çeviri-balonlama faaliyetlerine katılayım dedim. Tecrübem olmamasına rağmen Gulyabani üstadımın çevirisini balonlayarak başladım ve nihayet ilk onluk sayılara ulaştım. Nice onlarla ifade edilen sayılara ulaşmak ümidiyle; emek veren, destekleyen herkese teşekkür ederim.

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,805
Tebrikler güzel çalışmalarının devamını ekliyoruz .umarım önümüzdeki yıllar diyarımız ve üyelerimiz için daha da güzel geçer.

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,088
Kutlarım SureYouCan!.. Bu güne kadarki ve bundan sonraki emeklerin için çok çok teşekkür ederim..

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,907
Kamlançu
Estağfurullah, beni mahcup ediyorsunuz. Benim yaptığım amatör çalışmalar sadece. Beğeniliyorsa ne mutlu bana.