Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşlanmadan yaş almak mümkün değil tabi, ama mesele yaş tahtaya basmamak. Ayağın hep sağlam zemine bassın Hasan, sana uzun, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim..
Durmak dinlenmek bilmeden bizimle arşivini paylaşan sevgili dostumuza, Allah'ım, daha nice yıllara torunlarıyla birlikte çizgiroman okumayı nasip etsin. İyi ki doğdun.
İyi ki doğdun sevgili Hasan,
iyi ki tanıdık seni, dile kolay
böyle saatlerini, aylarını, yıllarını
vermek, karşılıksız, sırf insanlar
mutlu olsun diye. O güzel gönlünü
alkışlıyorum, mutlu, huzurlu, keyifli,
gönlünce yaşayacağın uzuuun yıllar
diliyorum dostum...
Palio sen bizim her şeyimizsin! derim ben hep.
Gerçekten hep imdada yetişir. Çizgi roman üzerine çok şeyi buluruz onda.
Sağlık ve mutlulukla eşin, çocukların ve sevdiklerinle nice yıllara erişmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun sevgili dostum. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Doğum günün kutlu olsun sevgili Hasan. Çizgiroman taramalarının efsane ikilisinin Palio68'i, seni tanıdığım için çok mutluyum. Sevdiklerinle birlikte uzun, sağlıklı, başarılı ve de en önemlisi sevgi dolu mutlu bir ömür dilerim.
Tarama,listeleme,arşiv bilgisi,neredeyse tüm boş zamanını çizgi romanlara
hasretmiş müstesna bir kişilik Hasan Pehlivan dostum.Çizgi roman aşkının hiç bitmemesi dilekleriyle doğum günün kutlu olsun.
Türk Çizgi romanın bir arşivi varsa onlardan en önemlisine sahip dostlardan birisi de sevgili Hasan'dır. Bunun yanında sahip olmanın en güzel yolunun paylaşmak olduğunu bilenlerdendir. Böyle dostlara sahip olmak zordur. Dostumun yaş gününü kutlar, sağlık ve mutluluk dilerim.
Değerli hasan taramalar lordusun allah gönlünde ne varsa ne istiyorsan versin sağlıklı bir ömür ve iki güzel evladına güzel kader nasip etsin kardeşim.
Kardeşimizin doğum gününü kutlar, bundan sonraki yaşamında sevdikleriyle beraber bir ömür boyu mutlu umutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmesini temenni ederim.