Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplantılarımızda tanışıp, kendisiyle sohbet etmekten büyük zevk aldığım saygıdeğer arkadaşımız Necdet'in yeni yaşını kutlar, uzun yıllar sağlık ve huzurla beraber olmamızı dilerim.
Benim de toplantılarımız sırasında tanışıp çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan ve yine kendisiyle sohbet etmekten benimde büyük zevk aldığım fakat uzun süredir bu zevkten mahrum kaldığım saygıdeğer abim Necdet'in yeni yaşını kutlar, uzun yıllar sağlık ve huzurla beraber olmamızı dilerim.
Güzel İzmir'imizin beyefendisi, değerli Necdet ağabeyimizin doğum günü kutlu olsun. Nice uzun ve mutlu yıllara. Epeydir görüşemedik. Hasret giderek artıyor. Saygılar.
Forumun en genç delikanlısının doğum günü kutlu olsun... Gönlün gibi güzel yaşların olsun Değerli Ağabeyim... İlki benim şaşkınlığımın eseri, bu yıl Necdet Ağabey'in doğumgününü ikinci kez kutluyoruz. Yine de kutlamadığımız 363 gün için hayıflanıyorum. Sağlıklı ve güzel yaşlara...