Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haluk Yücesoy...Çizgi Diyarı'nın donörü,elindeki paha biçilmez çizgi romanları cömertçe bizlerle paylaşan,konuk ağırlamayı seven,ikramı bol,sohbeti tatlı,günümüzde nesli tükenmekte olan çok özel birisi.Bugün
yeni yaşını kutluyor(benimle yaşıt 62'yi doldurduk!).Sağlık,mutluluk içinde
sevdikleri ile(bizleri de çok sevdiğine hiç şüphe yok)nice yıllar dilerim.
Gerçekten çizgi roman adına
Yılmaz Savaşçı sıfatını hakeden
nadir insanlardan biri Türkiye'de.
İyi ki doğdun ağabey, sağlıklı,
mutlu nice yıllara hep beraber...
Sevgili ağabeyim, sayın üstadım ve hukukçu olmanın yanında nasıl insan olunur diye düşününce ilk akla gelen isimlerden birisi olan Haluk abime uzun, sağlıklı, mutlu ve bizlerle geçecek bir ömür dilerim. Sevgilerimle abi, nice yıllara.
Tanımaktan ve "dostum" diye hitap etmekten büyük onur duyduğum, örnek insan, çok sevgili Haluk Bey'e sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çizgilerle, çizgi romanlarla dolu uzuuun yıllar diliyorum...
İyi ki varsınız ve iyi ki bizlerlesiniz...
Doğum gününüz kutlu, günleriniz aydın olsun...
Sevgi ve saygılarımla...
Kalbinde hep eşsiz güzellikler taşıyan sayın profesörüm..Dilerim yeni yaşın, kalbinin güzelliği gibi sahlık ve mutluluk içinde geçsin..Yeni yaşın hayırlı,uğurlu olsun..
1 KASIM
Çizgi Diyarı'mızın profesörü Sevgili Haluk Bey'in doğum günü.
Yüreği arkadaş sevgisi ile dolu yüce gönüllü dostuma sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.
Böylece bizde çizgiroman paylaşımları ile kalan ömrümüzü neşe içinde geçireceğiz.
İyi ki varsın... İyi ki buradasın...
Sevgiler... Selamlar...
:62: :37: :58: :45::44::44::45::37: :46: :58: :46: :62: :42: :43:
Üstadım sağlıklı,sıhhatli ve mutu bir şekilde ailenle nice uzun seneler dilerim.
Doğum günün kutlu olsun.
Dostluğu, nezaketi ve güler yüzüyle hepimizin gönlünde taht kuran
çizgi roman sevdalısı Haluk ağabeyin yeni yaşını kutluyor,
sevdikleriyle beraber nice güzel yıllara ulaşmasını temenni ediyorum.
Hepimiz için değeri son derece yüksek olan sevgili Haluk Yücesoy, yeni yaşınızı en içten dileklerle kutlar, çok uzun yıllar hep beraber sağlık ve huzur dolu ömürler dilerim.
Doğan, yolu şaşırdı,
Kaf Dağından aşırdı.
KAF DAGININ ARDINDAKİ benim için ulaşamayacagım eserleri,bana ve gelecek nesillere armagan eden YÜCESOYLU HALUK abim,dogum günün kutlu olsun.
Gerçek bir gönül adamı olan üstadıma sağlık dolu,mutluluk dolu,çizgi dolu mükemmel bir yeni yaş diliyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun Haluk bey.Nice güzel yaşlara...
Hayatta bu ülkede yaşadığına inanmakta hala zorlandığım ender değerde bir insan varsa haluk beydir.
Değerli büyüğüm ayağına taş değmesin.Allah sana uzun,mutlu,sağlıklı ömür versin.Kalpten verdiklerinin milyon misli sana gelsin.
Doğum günün kutlu olsun.Rabbim sizi doğuran annenize cennet nasip etsin.