Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Selahattin ağabey; yeni yaşını en içten duygularımla kutlar, tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Bu arada kendini çok özlettin, bilesin..
Bugün öğleden önce Gandor üstadı arayacaktım.Fırsat olmadı.Doğum gününün bugün olduğunu da akşam saatlerinde forumdan öğrendim.Son dönemlerde kendisini aramızda göremezsek de o, bizim için unutulmazlar arasındadır.Inşallah, sıkıntılarını çözüp tekrar aramıza döner...
Bir zamanlar diyarımızda fırtına gibi esen,
şimdilerde görünmeyen sevgili dostumuzun
yeni yaşını kutluyorum. İnşaallah sıkıntılarını
aşıp yeniden aramıza dönersin sevgili dostum.
Selahattin Bey, sitemize uzak kalmanıza neden olan ne sebep varsa, Yüce Allah'tan sizin bu sıkıntılarınızı unutturup, huzur bulmanızı sağlayacağını umarım.
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi gerçekten de sizin yardım severliğinizi, mükemmel paylaşımcı ruhunuzu özledik. Bu siteye verdikleriniz çok.
Yaş gününüzü de kutlar, sağlıklı, huzur dolu bir ömrünüzün olmasını ve mümkün olursa yakında yine bizlerle birlikte olmanızı dilerim.
Selahattin kardeşim,
doğum gününüzü gönülden tebrik ediyorum.
Nice yıllara inşallah!..
Sağlık ve huzur diliyorum.
Bir merhabanızı duyabilmek temennisi ile yeşil Artvin'e selamlar...
Saygılarımla...