Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Can dostum, güzel insan Çizgi Diyarının ezeli ve ebedi komutanı Zeki yeni yaşın sağlık, mutluluk ve güzellikler getirsin.
Nice yıllara!
Selam ve sevgilerimle.
Sevgili Ertuğrul üstadım doğum gününüz kutlu olsun.
Sevdikleriniz ve çizgi romanlarla birlikte nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar dilerim...
İyi ki varsınız.
Doğum günün kutlu olsun Zeki abicim. Tüm sevdiklerinle nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllara. Allah seni başımızdan eksik etmesin. İyi ki doğdun! İyi ki varsın!..
Tanışmaktan gurur duyduğum, taramalarımı düzeneyip forumda paylaşan, yardımsever, dost canlısı bir insan Zeki Algan. Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle ve çizgi romanlarla birlikte...
Siteden tanımakla kalmayıp aynı zamanda kendisiyle de konuştuğum birkaç büyüğümden birisidir. Sesinden bile sohbet etmesi keyifli bir insan olduğu beliydi. Allah uzun sıhhatli bir ömür versin.
Nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum ancak sanırım siz geceleri saymamayı da geçip mesai dışını toptan hesap dışı bırakmışsınız, şaka bir yana uzun ömrünüz olsun.
Tüm dostlara gönül dolusu teşekkür ederim.
Bu arada yaşım 29 da takılı kaldı.:Ğ
Diyar ve diyar dostları insanı genç kalmasına sebebiyettir.:d
Herkese selamlar,sevgiler.
Canım ağabeyim, çizgi roman evliyası, Karargâh'ın başkomutanı, muhabbetini özlediğim ve dünyada hatırı için balık yediğim tek insan (bir oturuşta tek başıma 5 kilo yedim, milleti aç bıraktım. hep hatır için...) doğum günün kutlu olsun! Tanrı seni başımızdan eksik etmesin! Sağlıklı, huzurlu, keyifli, mutlu, güzel yaşlara!