Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygıdeğer büyüğüm, değerli ağabeyim;
İlerlemiş yaşınıza rağmen gençlere taş çıkartan muhteşem enerjiniz ve aramızdaki onca yaş farkına rağmen bir arkadaş gibi tevazu içerisinde olmanız nedeni ile değerli ve pek mutena forumumuzun ihtiyar heyetinde varlığınızla biz gençlere yol göstericiliğiniz, engin tecrübeniz ile yaptığınız katkılar, uzun yıllar muhabbetle anılacak sonraki kuşaklara ağızdan ağıza, kulaktan kulağa bir efsane gibi yayılacaktır. Geçen onca zaman, tüm acımasızlığına rağmen sende beyaz saçtan başka bir şey götürememiştir. Götüremez de!.. Bu genç kardeşin ağabeyliğin için sana minnettardır. Ellerinizden saygı ile öper, ileride yaşlandığımda sizi örnek alacağımı bilmeniz isterim. Emeklilik hayatınızda, torunlarının arasında dolaşacağınız günler geldi ve geçmekte.. Bir yaş daha yaşlandınız, sizin kuşağınızdan olan yaşıtlarınız, Dede korkut, Alparslan, Boğaç han daha dün gibi..
Sevgili dostum bu yaş günü kutlaması için bana edeceğin teşekkür(?)leri şimdiden duyar gibiyim. Hata şimdiden kulaklarım çınlıyor..
Sana uzun, sağlıklı, mutlu sevdiklerinle beraber ve çizgi diyarının sürekli etrafında olduğu uzun bir ömür dilerim. Çok yaşa..
Daha ne istiyorsun..
Değerli dostum, gönüldaşım, kardeşim,
doğum gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyor,
önümüzdeki nice nice yıllarda sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçecek nice nice güzel günler diliyorum.
En güzel yıllar sizin olsun.
Sevgi ve saygılarımla...
Çizgi Diyarı'na olan katkılarımın yardımcısı,sevgili dostum Zeki Algan'ın doğumgününü en
içten dileklerimle kutlarım.Bu diyarda daha alacağımız çok yol var.Sevdiklerinle,dertsiz,
tasasız nice mutlu yıllar...
Gün içinde yüz yüze kutlamak istiyordum. Ama bugün İstanbul'un bir ucundan bir
ucuna yol yaptım, yetişemedim.
En kısa zamanda telafi etmek şartıyla, doğum günün kutlu olsun değerli ağabeyim.
Sevdiklerinle mutlu yıllar.